×

Vision 50/50

Kommentarer inaktiverade för Vision 50/50

Vision 50/50

Hej!

Österlens Golfklubb gör nu en satsning för kvinnor som en del av vårt utvecklingsarbete i Vision 50/50. Det innebär att du som kvinna och medlem i Österlens golfklubb får bjuda in en annan kvinna (eller flera) väninna, granne, släkting, väninnas väninna eller någon som kanske har spelat golf tidigare och vill ta upp spelet igen.

Du som kvinna och medlem får gratis träning om du bjuder med en ny golfare.

Vi vill prova med att de som bjuds in får en ”golfvän” som gör det lilla extra för att de som blir inbjudna ska sig välkomna och inkluderade i klubben. Det innebär det att du som ”golfvän” introducerar vederbörande i golfen och klubben, lotsar in i spelet, är med och tränar, ger information om vad som händer i klubben och bidrar med annat som kan kännas viktigt för att nya golfare ska trivas i vår klubb.

Vi hoppas att du tycker det skulle vara roligt att delta i satsningen och att bli ”golfvän”.

De som bjuds in till vår satsning ”Nyfiken på Golf” får;

  • träning, kunskap och möjlighet att utveckla sitt eget golfspel utifrån sina önskemål och villkor
  • en egen ”golfvän”
  • kursen är helt kostnadsfri för den som blir inbjuden

Följ med din nya golfare till första kurstillfället som är den 14 oktober kl 13.00 -15.00 på Djupdal då vi träffas i klubbhuset. Därefter blir det 1-2 träningspass/vecka, totalt 7 pass à 2 timmar med avslut v 44. Det blir träning utomhus och i inomhusstudion på Djupadal. Vi tillhandahåller klubbor och bollar.

Anmälan till info@ogk.sittner.nu

 

Varmt välkommen!

Hälsningar

Susann Arvidsson

Förändringsledare för Vision 50/50

Author