×

Information om höstens arbete och öppettider

Kommentarer inaktiverade för Information om höstens arbete och öppettider

Information om höstens arbete och öppettider

Vi kommer under hösten att sedvanligt lufta och dressa våra banor. I år startar vi detta arbete den 9 oktober på Djupadal som därmed är stängd i fyra veckor till den 4 november. Café Djupadal kommer även att stänga den 9 oktober, men vi kommer kunna erbjuda fika under de tider som kansliet är öppet mån-fre, 8:30–15:00.

Den 6 november stänger Lilla Vik för året och kommer vara stängd fram till påsk 2018. Restaurangen på Lilla Vik stänger den 22 oktober. Shopen kommer vara öppen fram till den 6 november och i klubbrummet kommer man kunna köpa fika. Korthålsbanan är öppen året ut.

I enlighet med vår banutvecklingsplan kommer vi att bygga om hål 6 och 7 på Djupadal. Syftet med ombyggnationen är att förbättra spelupplevelsen och hålens design. Utseendet är i linje med det formspråk som användes vid ombyggnationen av hål 4, 5, 10 och 14. Båda greenområdena kommer upplevas som mer konkava än tidigare vilket ger en kontrast mot de greener som är upphöjda på banan.

På hål 6 kommer greenen att flyttas till höger och på fairway kommer två nya bunkrar att byggas. På hål 7 kommer greenområdet att byggas om för att skapa en green som lättare tar emot bollen samt öppnar upp för fler flaggplaceringsmöjligheter.

Vi kommer dessutom att påbörja ombyggnationen av övningsområdet vid Tap Inn på Djupadal.  Se skiss här. Vidare kommer vi under hösten att bygga en främre tee på hål 3 på Lilla Vik som under en tid varit efterfrågad. Arbetet kommer att startas den 9 oktober.

På Lilla Vik och Djupadal har vi under året haft problem med våra bunkrar efter de skyfall som varit i juli, augusti och september. Vi kommer därför att arbeta med dränering av bunkrarna under vintern. Vi har dessutom köpt specialpumpar som kan användas när det står vatten i bunkrarna.

På senare tid har vi fått en del kritik kring den oklippta ruffen/det överhäng som finns på bunkrarna på Lilla Vik och kommer inom kort att slå dessa.

Author