×

Dam- och herrträning start v.16

Kommentarer inaktiverade för Dam- och herrträning start v.16

Dam- och herrträning start v.16

Förra året hade vi drygt 80 personer som tränade regelbundet varje vecka och åtta olika grupper att välja mellan, vi hoppas på minst lika många denna säsongen!

Träningen startar v.16 i mitten av april och det är 16 träningspass med 8 på våren och 8 på hösten. Om man inte kan komma på sin egen grupps pass finns det möjlighet att träna en annan dag samma vecka. Grupperna har samma tema varje vecka. Vi övar puttning, chippning, pitchning, bunkerslag, halvsvings- och fullsvingsslag, utslag och specialslag från olika underlag. Vi vidareutvecklar tekniken så att vi får ut mer längd av våra svingar.

Vi har träningsgrupper måndagar, tisdagar, onsdagar både dagtider och kvällstider och dessutom en helggrupp. Titta på utbudet av tider och anmäl dig. Om du har andra önskemål vill vi veta detta så att vi eventuellt kan skräddarsy nya grupper. Vänta inte för länge med din anmälan så att du kan få den tid du önskar. Kostnaden är 1700:- för helår. Ni kan läsa mer på vår hemsida… Anmäl via formulär på vår hemsida eller via mail till info@wistrandgolf.se

Har ni frågor eller funderingar hör gärna av er.

Vi ser fram emot en härlig golfsäsong med mycket spel och träning!

Vänliga hälsningar

Ann Wistrand

 

Wistrand Golf

www.wistrandgolf.se

info@wistrandgolf.se

Author