×

Sommar på Café Djupadal

Kommentarer inaktiverade för Sommar på Café Djupadal

Sommar på Café Djupadal

Sommar på Café Djupadal  

I sommar kommer kökschef Felix Lorenzo att bjuda på sina favoriter från det spanska köket på Café Djupadal och kombinera detta med goda drycker från Spanien och Österlen.

Precis som förra året kommer vi att ha VinTisdag i samarbete med Italienska Magasinet. Vi kallar baren VinTisdag och då serveras det lilla extra. Så varför inte komma direkt från stranden, utflykten eller som en fördrink inför kvällens middag. Umgås i våra soffor och njut av utsikten som från terrassen är magnifik. Första parkett över vackra golfbanan Djupadal i eftermiddagssolen. Åt andra hållet, utsikt över havet, Hanöbukten och i klart väder ser man ända bort till Blekinge. Vi serverar vin och härliga tapas på altanen på Djupadal. Sommelier Catarina Palo väljer viner med tradition och historia. Vi gillar Spanien och Italien. Vi adderar öl från lokala bryggerier och självklart erbjuder vi alkoholfria alternativ.

Tisdagsdatum: 3 juli, 10 juli, 17 juli, 24 juli, 31 juli Tid: Från kl 15.30 till kl 21.00

Den 24 juli kommer vi ha ett extra event med helstekt vildsvin med tillbehör. Boka denna middag snarast då det kommer finnas begränsat antal platser i restaurangen på info@osterlensgk.com eller via telefon 0414-41 25 50. Priset för grillbuffén är 300 kr och serveringen börjar 18:30.

 

Author