Välkommen till nya ombyggda och ombonade Café Djupadal! 

Luta dig tillbaka i de bekväma cafémöblerna runt den öppna spisen. Smutta på espressomaskinens nybryggda Johan Nyström-kaffe – Österlens bästa? Eller sätt dig vid ett av lunchborden och njut av lunchbuffén. Oavsett om du är hängiven golfare eller nyfiken besökare som bara vill ta en fika innan nästa utflyktsmål på Österlen har Café Djupadals gröna och sköna miljö blivit en naturlig och välkomnande samlingspunkt.

Det gröna, maten och idrotten

Klubbhuset har nyligen byggts om invändigt och målats i gröna toner. Men det är inte enbart kulören inomhus som signalerar grönt. Genom arbetet för att minska energianvändning och vattenförbrukning samt kontrollera farliga utsläpp har Österlens GK erhållit miljöcertifiering av GEO, Golf Environment Organisation. Idag finns ett tiotal golfklubbar i Sverige som tillsammans strävar efter en långsiktigt och hållbar utveckling i sina golfverksamheter.

Grön inriktning är det som gäller även i caféutbudet. Här hittar du t ex vår egen lokalt producerade Djupadalsmust. Att i möjligaste mån använda lokalt odlade råvaror är en självklarhet för oss. Frukten från golfbanans plommon-, päron- och äppelträd dyker upp i olika kreativa och smakfulla bakverk i caféutbudet. Matutbudet har genomgående en modern och hälsosam inriktning. Vi vill nämligen att våra gäster håller sig pigga och glada och presterar bra på golfbanan. Det gröna, maten och golf som idrott hör ihop.

Meny och Öppettider

Restaurangen har stängt för säsongen men vi tar emot bokningar för sällskap större än 10 pers.

 

Festlokal och catering på Djupadal

Bröllopsfest eller bemärkelsedag? Eller är det du som ansvarar för årets firmafest?

Café Djupadals ombonade lokaler är som gjorda för festligheter. Du kan hyra hela lokalen och låta vår cateringpersonal sätta samman en lockande festmeny. Ett komplett cateringupplägg kan vi givetvis även leverera till den adress du önskar. Skicka din intresseanmälan till info@osterlensgk.com.