Välkommen till nya ombyggda och ombonade Café Djupadal! 

Luta dig tillbaka i de bekväma cafémöblerna runt den öppna spisen. Smutta på espressomaskinens nybryggda Johan Nyström-kaffe – Österlens bästa? Eller sätt dig vid ett av lunchborden och njut av lunchbuffén. Oavsett om du är hängiven golfare eller nyfiken besökare som bara vill ta en fika innan nästa utflyktsmål på Österlen har Café Djupadals gröna och sköna miljö blivit en naturlig och välkomnande samlingspunkt.

Det gröna, maten och idrotten

Klubbhuset har nyligen byggts om invändigt och målats i gröna toner. Men det är inte enbart kulören inomhus som signalerar grönt. Genom arbetet för att minska energianvändning och vattenförbrukning samt kontrollera farliga utsläpp har Österlens GK erhållit miljöcertifiering av GEO, Golf Environment Organisation. Idag finns ett tiotal golfklubbar i Sverige som tillsammans strävar efter en långsiktigt och hållbar utveckling i sina golfverksamheter.

Grön inriktning är det som gäller även i caféutbudet. Här hittar du t ex vår egen lokalt producerade Djupadalsmust. Att i möjligaste mån använda lokalt odlade råvaror är en självklarhet för oss. Frukten från golfbanans plommon-, päron- och äppelträd dyker upp i olika kreativa och smakfulla bakverk i caféutbudet. Matutbudet har genomgående en modern och hälsosam inriktning. Vi vill nämligen att våra gäster håller sig pigga och glada och presterar bra på golfbanan. Det gröna, maten och golf som idrott hör ihop.

Meny och Öppettider

Café Djupadal har öppet alla dagar mellan 09:00-16:00. From den 3 juli är det öppet till kl 18.00

Lunch serveras från 12:00 på. Se aktuell meny här:

Sommarmeny

Vintisdag på Café Djupadal

Vin och härliga smårätter därtill på vår fina altan på Djupadal. Varje tisdag under hela sommaren öppnar vår vinbar upp i samarbete med Italienska Magasinet. Sommelier Catarina Palo väljer viner. Väl valda viner med tradition och historia. Vi gillar Italien. Österlen är ju som Sveriges Toscana. Vi adderar öl från lokala bryggerier och självklart erbjuder vi alkoholfria alternativ. Vår vinbar kallar vi VinTisdag då serveras det lilla extra. Se vinmeny här: Vinlista

Datum: 18 juli, 22 juli (tillsammans med Sommarfest, Jazzband), 25 juli
Tid: Tisdagar från kl 14.30-19.00

Smårätter Meny:

Oliver, kronärtskocka, soltorkade tomater, 40 kr

Klämgrillad croissant med getost och marmelad, 40 kr

Parmaskinka och melon, 40 kr

Bruschetta med tomater från Orelund med parmesan och basilika, 50 kr

Stor charkuteri bricka för (2 personer) med rilette och charkuterier,  100 kr

Stor osttallrik med tre olika sorters ostar, 100 kr

Vill ni utöka eller förlänga besöket med middag förbokas det senast måndag kl 11.00. Meny den 18 juli är:

Boeuf Bourguignon för 135 kr

Varmt välkomna!

Festlokal och catering på Djupadal

Bröllopsfest eller bemärkelsedag? Eller är det du som ansvarar för årets firmafest?

Café Djupadals ombonade lokaler är som gjorda för festligheter. Du kan hyra hela lokalen och låta vår cateringpersonal sätta samman en lockande festmeny. Ett komplett cateringupplägg kan vi givetvis även leverera till den adress du önskar. Skicka din intresseanmälan till info@osterlensgk.com.