STÄNGT för säsongen, öppnar igen våren 2019

Välkommen till nya ombyggda  Café Djupadal med spanska smaker! 

Luta dig tillbaka i de bekväma cafémöblerna runt den öppna spisen. Smutta på espressomaskinens nybryggda Johan Nyström-kaffe – Österlens bästa? Eller sätt dig vid ett av lunchborden och njut av lunchbuffén. Oavsett om du är hängiven golfare eller nyfiken besökare som bara vill ta en fika innan nästa utflyktsmål på Österlen har Café Djupadals gröna och sköna miljö blivit en naturlig och välkomnande samlingspunkt.

Det gröna, maten och idrotten

Klubbhuset har nyligen byggts om invändigt och målats i gröna toner. Vår kökschef Felix Lorenzo kommer från Spanien vilket självklart innebär att det kommer finnas en spansk inriktning i vårt restaurangutbud. Här hittar du spanska traditionella rätter som paella, tapas , gazpacho etc se  vår aktuella veckomeny här.  Vi använder oss i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror, precis runt knuten i Vik finns  tex Orelund som vi hämtar tomater,paprika och chili som är hörnstenar i den spanska matlagningen. Frukten hämtar vi från golfbanans plommon-, päron- och äppelträd och dyker upp i olika kreativa och smakfulla bakverk i caféutbudet. Matutbudet har genomgående en modern och hälsosam inriktning. Vi vill nämligen att våra gäster håller sig pigga och glada och presterar bra på golfbanan. Det gröna, maten och golf som idrott hör ihop.

Meny och Öppettider:

STÄNGT för säsongen, öppnar igen våren 2019

Se vår aktuella meny här:

Boka bord på info@osterlensgk.com eller ring 0414-41 25 50

Du hittar oss i klubbhuset på Djupadal, adress Williams Väg 20, 272 95 Simrishamn


 

Festlokal och catering på Djupadal

Bröllopsfest eller bemärkelsedag? Eller är det du som ansvarar för årets firmafest?

Café Djupadals ombonade lokaler är som gjorda för festligheter. Du kan hyra hela lokalen och låta vår personal sätta samman en lockande festmeny. Ett komplett cateringupplägg kan vi givetvis även leverera till den adress du önskar. Skicka din intresseanmälan till info@osterlensgk.com