×

Inbjudan till Kick-off för Damgolfen 2019 den 24 mars kl.13.00 på Lilla Vik

Kommentarer inaktiverade för Inbjudan till Kick-off för Damgolfen 2019 den 24 mars kl.13.00 på Lilla Vik

Inbjudan till Kick-off för Damgolfen 2019 den 24 mars kl.13.00 på Lilla Vik

Hej kära golfvänner,

Söndagen den 24 mars träffas vi på Lilla Vik för att inspireras inför årets golfsäsong. Lunch i trevligt sällskap och modevisning med årets nyheter från Golfshopen och Abacus.

Klockan 13.00 samlas vi för att äta och titta på modevisningen som arrangeras av Wistrands Golf .

Observera att vi börjar tidigare, för vi får äran att inviga Lilla Viks restaurang, som nu drivs i Österlens Golfklubbs regi och öppnar officiellt den 25 mars.

Damkommittén informerar kort om årets planerade aktiviteter och hoppas på en trevlig golfsäsong tillsammans.   Vi kommer också att dela ut en broschyr där alla aktiviteter finns listade.

Onsdagsgolfen för damerna börjar den 3 april på Lilla Vik och vi hoppas förstås på vårväder.

Nytt för i år är att vi på tisdagarna kan spela 18 hål eller 9 hål utom tävlan men med chans att registrera handikapp om så önskas. De som vill spela 9 hål samlas som vanligt 17:30 och för de som vill spela 18 hål finns tider från kl 16:00. Vi spelar på Lilla Vik.

Wistrands Golf kommer att informera oss om alla tillgängliga träningsprogram inför säsongen så att vi har chansen att bli ännu bättre golfare.

Efteråt finns som vanligt möjlighet att fynda i golfshopen av årets nyheter.

Restaurangen på Lilla Vik dukar som sagt upp en lunch, med kaffe och kaka för 150 kr som du kan betala i samband med din anmälan. Dryckeskostnader, förutom vatten, står vi också själva för.

Anmälan till lunchen göres via min golf/tävlingar senast kl 12:00 den 22/3. Man kan också betala i samband med anmälan. Om man har några speciella önskemål angående lunchen t.ex. vegetariskt el. allergier kan man skriva det i rutan ”meddelade”.

Om du behöver hjälp, så kan du mejla kansliet: info@osterlensgk.com.

Slutligen vill vi också meddela att årets information och spelprogram kommer att finnas upplagt på hemsidan, klicka på kommittéer, damkommittén, så kan du ta del av informationen under säsongen.

Vi hoppas på samma fantastiska anslutning som förra året !

Hjärtligt välkomna!

Damkommittén

Kontaktperson/Britta Klingenstierna : 0736 151404