×

Nyhetsbrev 29 2019 Österlens Golfklubb

Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev 29 2019 Österlens Golfklubb

Nyhetsbrev 29 2019 Österlens Golfklubb

Toppbild Nyhetsbrev

Sommarfest med Abacus den 13 juli

Den 13 juli inbjuder Abacus, Tävlingskommittén och Klubb- och medlemskommittén till en dag med golf, god mat och kvällsunderhållning. Spelformen för tävlingen är greensome med löpande start från 08.00.
Efter tävlingen kommer alla som spelat golf äta middag 18.30. Givetvis går det bra att anmäla sig till kvällen även om man inte vill spela golf. På menyn står en härlig grillbuffé samt underhållning av vår medlem, trubaduren Glenn Patrik Nilsson. Priset per person inklusive tävlingsavgift och grillbuffé är 300 kr för medlemmar och 590 kr för greenfee-gäster. Anmäl dig via MinGolf. De som inte vill spela golf anmäler sig istället till kansliet via 0414-412550 eller info@osterlensgk.com. Bjud gärna med vänner och bekanta till festen på kvällen, detta kostar 350 kr.
Varmt välkomna till en höjdardag hälsar Abacus och Tävlingskommittén!

Golfveckan på Österlen GK – 6-10 augusti

Den 6-10 augusti har vi Golfvecka på våra fina banor på Österlens Golfklubb. Vi tävlar både på Djupadal och Lilla Vik. Vi tävlar både lag- och individuellt och vår ambition är att alla ska tycka att det är kul att tävla oavsett resultat. Under tävlingsdagarna kommer vi att göra vårt bästa för att ni ska lämna dagen med en härlig känsla och längta till nästa tävling. Om du deltar i tre tävlingar eller fler så är du med i tävlingen om veckans golfare. Vi delar ut ett pris till veckans bästa kvinnliga och ett till veckans bästa manliga golfare. Vid prisutdelningen efter varje tävling kommer vi också att lotta ut ett pris från scorekorten. Som du förstår finns det mycket att vinna och inget att förlora. Vi lovar också att du kommer att träffa många nya golfare och vinna nya erfarenheter i att tävla.
Tävlingar som ingår i golfveckan.
6 augusti Startskottet, Greensome, Lilla Vik.
7 augusti Förenade Bil Masters, Slagtävling, Djupadal.
8 augusti Trillingen, Tvåmannalag slaggolf, Lilla Vik.
9 augusti Irish Dreams 2, Bästboll 2-mannalag, Djupadal.
10 augusti, Krögargolf, 4-mannalag, Scramble, Lilla Vik.
Anmälan och betalning gör du via Min Golf/Tävlingar.
Tävlingsledningen och Österlens GK hälsar dig varmt välkommen till Golfveckan!

Chill n´grill och Family Style Dinner

Lilla Viks Golfrestaurang presenterar två spännande nyheter – Chill n´grill och Family Style Dinner.
Chill n´grill
Chill n´grill är våra grillkvällar på Lilla Viks Golfrestaurang. Då fyller vi uteplatsen med skön musik och somrig stämning. På grillen väntar läckerheter från land och hav med goda tillbehör, sallader och såser. Följande kvällar arrangeras Chill n´grill: 6 juli, 13 juli, 19 juli och 26 juli samt 2 augusti. Öppet från 17.30 och bord bokar du genom att mejla restaurang@osterlensgk.com.
Family Style Dinner
Du beställer in 2-4 mindre rätter. Dina vänner gör likadant. Sen delar och smakar ni av varandras urval. Kanske hittar du nya smaker och rätter att lista bland dina tidigare favoriter. Menyn baseras på råvaror såsom hummer, röding, charkuterier, ostar och mycket annat – både sött och salt. Självklart finns klassikerna räksmörgås, fish & chips, hamburgare och ceasarsallad kvar på menyn.
För öppettider och menyer på Lilla Viks Golfrestaurang och Café Djupadal se här >>

Wistrand Golfs sommarprogram

Under sommaren har Wistrand Golf gruppträningar med olika teman. Tematräningarna ligger inlagda i GIT-tävling, där anmälan och betalning sker.
Vecka 28 och vecka 29 har vi nybörjarkurs, anmälan till kursen via mail till info@wistrandgolf.se, telefon 0414-482554 eller i shop/reception på Lilla Vik.
Privatlektioner
med Andreas, Gunnar eller Philip bokas via mail till info@wistrandgolf.se, telefon 0414-482554 eller i shop/reception på Lilla Vik.

Fler sommaraktiviteter

Sommarprogram för juniorer med träning, tävling och läger >>
Sommarprogram med tematräningar och nybörjarkurs >>
Sommar med Wistrands Golf

Sommarbridge på Djupadal

Välkomna att spela bridge varje torsdag 1800 fr o m den 27 juni t o m den 15 augusti i klubbhuset på Djupadal. Kostnad: 50 kr/person och då ingår kaffe/te, smörgås och spelavgift. Anmälan om spel ska göras senast 12.00 dagen innan till Leif Edvardsson via mail leifedvardsson@hotmail.se Välkomna önskar Österlens Bridgeklubb!

Padel – juniorträning och KM

De nyligen öppnade padelbanorna på Lilla Vik tilldrar sig stort intresse – kul! Vi kommer strax starta upp juniorträning och den 27 juli arrangeras Österlens Golfklubbs historiskt första KM i padel (dubbel). Träna nu mycket i sommar och hitta en lämplig partner att spela KM tillsammans med.
Läs mer om padel på Österlen här >>
Padel på Österlen

Kontakt och öppettider till Österlens GK

Reception och shop på Lilla Vik samt lektionsbokning
Öppet vardagar 09.00-16.00. Lördagar, söndagar och helgdagar 08.00-14.00.
Tel: 0414-482554. E-post: info@wistrandgolf.se.
Lilla Viks Golfrestaurang
Sommarens fasta öppettider från och med 8/7 till och med 11/8
Söndag-tisdag
Dagens lunch 11.30-15.00
Bistromeny 11.30-17.30
Onsdag-lördag
Dagens lunch 11.30-15.00
Bistro 11.30-20.30
A la carte 17.30-20.30
Tel: 0414-27000. E-post: restaurang@osterlensgk.com.
Reception och kansli på Djupadal
Öppet vardagar 08.00-16.00. Telefontid vardagar 08.30-15.30.
Öppet lördagar, söndagar och helgdagar 08.00-14.00. Telefontid lördagar, söndagar och helgdagar 08.30-13.30.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com.
Café Djupadal
Öppet dagligen 09.00-16.00, köket öppet 11.30-15.00.
Tel: 0414-27000. E-post: restaurang@osterlensgk.com.
Boende och konferens på Österlens GK – Lilla vik
Tel: 0414-27000. E-post: boende@osterlensgk.com och konferens@osterlensgk.com.