×

Padel på Österlens GK i sommar

Kommentarer inaktiverade för Padel på Österlens GK i sommar

Padel på Österlens GK i sommar

Nu när vi har fått våra fina padelbanor klara kommer det också arrangeras ett antal aktiviteter i sommar.

För Juniorer – padelträning

En förmiddag i veckan är det gratis juniorträning i padel (om vädret tillåter, vid regn ställs det in) för juniorer från 7 år. Följande tider gäller:

Onsdag 3/7: 10.00-11.00

Tisdag 9/7: 10.00-11.00

Onsdag 17/7: 10.00-11.00

Onsdag 24/7: 10.00-11.00

Tisdag 30/7: 10.00-11.00

Anmälan görs till Min Golf eller  info@osterlensgk.com Max 12 juniorer per gång (blir det 8 st eller färre blir det bara padel, blir det 8-12 blir det även en station med pitching precis bredvid padelbanorna). Om du inte är medlem så går det bra att vara med och träna. Alla är välkomna !

För alla – invigning och prova på

Invigning av padelbanorna med genomgång av hur man spelar av erfarna spelare och möjlighet att prova på för alla som vill. 14.00-16.00 den 9 juli. Det bjuds även på kaffe, saft och kaka till alla som kommer. 

Öppen tävling för alla nivåer

Fredagen den 12 juli blir det öppen tävling för alla som vill. Alla lag får spela minst två matcher. Anmälan i par, max 16 lag – först till kvarn gäller. Mer information kommer strax på Österlens GKs Padel på facebook, samt under padelsektionen på Österlens GKs webbsida.

Endast för medlemmar i golfklubben – Klubbmästerskap i padel

Lördagen den 27 juli kommer golfklubbens första klubbmästerskap gå av stapeln. Vi startar turneringen kl 13.00 Alla medlemmar som vill får deltaga, anmälan i par (båda måste vara medlemmar i golfklubben). Lottning och upplägg görs efter antalet deltagare. Anmälan via GIT. Mer information kommer på på padelsektionen på Österlens GKs websida.