×

Årsmöteshandlingar höstmöte 2019

Kommentarer inaktiverade för Årsmöteshandlingar höstmöte 2019

Årsmöteshandlingar höstmöte 2019

Kära medlemmar,

Välkomna till höstmöte den 2 november kl 14.00 på Lilla Vik.Förutom de frågor vi vanligen brukar behandla på våra höstmöten (styrelsens förslag till det kommande årets verksamhetsplan och tillhörande budget, samt valberedningens förslag till styrelse mm) så kommer vi i år även fatta beslut om reviderad Utvecklingsplan 2020-2024, Banutvecklingsplan och Värdegrund för ÖsGK. Dessutom har det inkommit två motioner som vi ska ta ställning till: en om toaletterna på våra banor och en om fler främre utslagsplatser. I filerna nedan finner ni samtliga handlingar:

Årsmöteshandlingar höstmöte 2019

Utvecklingsplan 2020-2024, Bilaga till utveckl.planen, illustrationsplan Djupalsprojektet

Banutvecklingsplan

Värdegrund OsGK

Fullmakt till årsmötet: Formular_OsGKs fullmakt

Välkomna,

Claes Trollestad, ordförande i ÖsGK

PS Vid årsmötet kommer kaffe och bulle att serveras. Det är därför önskvärt om ni anmäler ert deltagande i förväg i Min Golf.