×

Ronnie Hellström, Peppe Eng och Mats Andersson underhöll på klubbhuskväll

Kommentarer inaktiverade för Ronnie Hellström, Peppe Eng och Mats Andersson underhöll på klubbhuskväll

Ronnie Hellström, Peppe Eng och Mats Andersson underhöll på klubbhuskväll

Ronnie Hellström, Peppe Eng och Mats Andersson underhöll på klubbhuskväll

En av flera aktiva kommittéer i Österlens Golfklubb är klubb- och medlemskommittén. Monica Kähler leder en grupp engagerade medlemmar som verkar för att utveckla klubbverksamheten genom trivselskapande åtgärder såsom fadderverksamhet, medlemsresor och klubbhuskvällar.

Vid den senaste klubbhuskvällen var en trio före detta fotbollsmålvakter inbjudna som underhållare. Runt 50 medlemmar checkade in på Lilla Vik för att äta gott och lyssna till världsmålvakten Ronnie Hellström och medieprofilerna Mats Andersson och Peppe Eng, alla tre golfare och med karriärer som fotbollsmålvakter bakom sig.

Ronnie Hellström, Peppe Eng och Mats Andersson underhöll på klubbhuskväll