×

JULÖPPET i shopen och DECEMBER erbjudande! ❄️

Kommentarer inaktiverade för JULÖPPET i shopen och DECEMBER erbjudande! ❄️

JULÖPPET i shopen och DECEMBER erbjudande! ❄️

JULÖPPET I SHOPEN

Julöppet i shopen Fredagen den 13/12 KL.10.00-14.00 och Lördagen den 14/12 KL.09.00-14.00

Glöggolf Lördagen den 14/12 anmälan i Min Golf/Tävlingar 🎄

Vintern är en väldigt bra period att kolla upp din sving och utrustning så att de eventuella förändringarna sitter när vårsäsongen går igång! I december finns det möjlighet att boka in privatlektioner i studion på Djupadal och lägga upp ett bra träningsupplägg för vintern. Nya gruppträningar i studion kommer vi att gå igång med i början av 2020. Lektionspriser och lektionsbokning >>

I december har vi följande erbjudande:
🌟 Gratis custom fitting Tisdagen den 10/12, Fredagen den 13/12 och Tisdagen den 17/12. Bokning via mail till info@wistrandgolf.se

🌟 10% på alla klubbor till ordinarie pris (gäller även beställningar). Det har redan kommit in nyheter för custom fitting från Titleist, Ping, Callaway och Cobra.

🌟 15% på alla kläder till ordinarie pris. Julöppet i shopen Fredagen den 13/12 och Lördagen den 14/12.

🌟 Gratis tryck på valfri Titleist boll. Beställning innan den 2 december, minst 1 dussin.

🌟 Logobollskampanj

Värdepaket 15+1 & 1 Wedge

15 dussin logobollar inkl tryck och klichéer*

1 dussin Pro V1 som bonus i alla paket (värde 499:-) & 1 Vokey Wedge (värde 1599:-)

Värdepaket 30+3 & 2 wedgar

30 dussin Titleist logobollar inkl tryck och klichéer*

3 dussin Pro V1 som bonus i alla paket (värde 1497:-) & 2 Vokey wedgar (värde 3198:-)

Vad innebär en Custom fitting?
Att ha en bra anpassad utrustning är otroligt viktigt så att du inte behöver kompensera utrustningen i din svingteknik. Vi ser väldigt många som har felanpassade klubbor vilket gör spelet svårare än det behöver vara. Felanpassad utrustning kan påverka både riktning och längden på slagen och fördelen som vi har, med vår tränarbakgrund, är att se om det är utrustningen eller tekniken som påverkar resultatet.

Custom fitting är en utprovning för att skräddarsy klubbor efter just dina förutsättningar. Genom att ta hänsyn till dina fysiska förutsättningar, teknik och önskemål om hur du vill slå bollen gör vi varenda klubba i din bag till din favoritklubba. Vi har den senaste och bästa teknologin för att kunna mäta upp vilka specifikationer som är bäst för dig. Det finns även möjlighet att skräddarsy din putter där vi har verktyg som mäter hur du rör din putter och vilken modell som passar din teknik bäst.

Gratis tryck på valfri Titleist boll
Välj boll modell – Pro V1, Pro V1x vit eller gul 549:-/dussin, AVX vit eller gul 549:-/dussin, Tour soft vit eller gul 399:-/dussin, Velocity vit, rosa eller orange 299:-/dussin, TruFeel vit eller gul 269:-/dussin. Minimum 1 dussin/beställning.
Personifiera med egenvald text – max tre rader och 17 bokstäver/rad.
Maila din beställning till info@wistrandgolf.se innan den 2 december.