×

Extra nyhetsbrev vecka 3 2020

Kommentarer inaktiverade för Extra nyhetsbrev vecka 3 2020

Extra nyhetsbrev vecka 3 2020

Kära medlemmar,

Vår mycket uppskattade klubbchef, Gustav Andersson, har beslutat att efter åtta år söka sig nya professionella utmaningar. Vi är väldigt glada och tacksamma för Gustavs hängivna insats som klubbchef och hans stora bidrag till ÖsGKs positiva utveckling under dessa år. Vi önskar honom lycka till i sitt nya arbete och ser fram emot att i större utsträckning umgås med Gustav som aktiv medlem i klubben. Gustav är kvar i tjänst fram till halvårsskiftet.

Styrelsen har redan påbörjat arbetet med att rekrytera en ny klubbchef. Har ni förslag på kompetenta personer som kan vara intresserade av tjänsten så kontakta gärna mig eller någon annan i styrelsens AU (claes.trollestad@etikkollegiet.se ; jb.forsstrom@gmail.com;  kisse.yngvesson@gmail.com )

Bästa hälsningar,

Claes Trollestad, ordförande ÖsGK

——————————————————————————————————————–

”Det har varit ett stort privilegium att få jobba med klubben från 2012 till 2020 och jag har trivts oerhört bra med underbara medarbetare, medlemmar, styrelse och gäster. Det har varit händelserika år med en stark utveckling som jag är stolt över och jag är övertygad om att klubben har en ljus framtid. Jag kommer finnas kvar på klubben fram till sommaren och ser framemot att få jobba med jubileumsåret 2020. Jag kommer även i framtiden att arbeta inom golfen men på ett litet annorlunda sätt som känns oerhört inspirerande.

Till sist så ser jag framemot att få bara få vara medlem i klubben och njuta av spelet, maten och alla aktiviteter som klubben erbjuder!”

Hälsningar

Gustav Andersson, klubbchef ÖsGK