×

Österlen women padel league fulltecknad efter 24 timmar

Kommentarer inaktiverade för Österlen women padel league fulltecknad efter 24 timmar

Österlen women padel league fulltecknad efter 24 timmar

Padelvågen sköljer över landet. När Österlens Golfklubb tillsammans med initiativtagare Emilia Almqvist (bilden) presenterade Österlens första seriespel tog det mindre än 24 timmar innan serien på max tolv lag var fulltecknad.

– Det finns seriespel i grannkommunerna så jag tog saken i egna händer och kontaktade Österlens Golfklubb. Jag är glad över responsen och att vi nu tillsammans fixar en serie. Jag visste att det fanns ett visst intresse men att vi skulle fylla hela serien så snabbt hade jag inte trott – kul! Jag längtar tills vi drar igång den 5 april, säger Simrishamnstjejen Emilia Almqvist som började spela padel förra året!

– Såklart jättekul med det stora intresset för en damserie i padel. Detta ligger dessutom helt i linje med klubbens arbete för en mer jämställd verksamhet och som även grundar sig i Svenska Golfförbundets vision 50/50. Faller detta väl ut kör vi en höstserie också, säger Joachim Orrenius från Österlens Golfklubb.

Spelschema, resultat och övrig information om Österlen women padel league finns på denna sida: https://www.osterlensgk.com/banor/padel-pa-osterlen/nyhet-padelserie-for-damer-pa-osterlen/