×

Nyhetsbrev vecka 9

Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev vecka 9

Nyhetsbrev vecka 9

Toppbild Nyhetsbrev

Årsmötet flyttas till den 6 Juni

Vi har valt att flytta årsmötet p.g.a. rådande restriktioner. Förhoppning är att förutsättningarna är bättre senare i sommar för att kunna genomföra årsmötet på bästa möjliga sätt. Således innebär det även att tidsramen för motioner flyttas till åtta veckor innan mötet. Styrelsen kommer att återkomma med mera information, alla handlingar kommer att skickas ut två veckor innan årsmötet.

Tävlingar ställs in

Svenska Golfförbundet har starkt rekommenderat landets golfklubbar att på grund av Covid-19-pandemin tills vidare inte bedriva någon tävlingsverksamhet. Detta kommer vi att följa. Vi återkommer med mera information när nya direktiv kommer.

Veckans meny från Café Djupadal

Djupadal v9

Vårda våra banor

Vi känner alla vittringen av våren och det är härligt att vi ser att många är sugna på att spela. Dock måste vi hjälpas åt att vårda banorna så att vi kan få banorna i ett bra skick samt att de behåller den höga standarden genom hela säsong som vi hoppas blir lång.
Nedslag på greener måste vi hjälpas åt att reparera. Slagmatta gäller fortfarande. Efter besök i bunkern måste den återställas, antigen med kratta eller foten. Tillsammans skall vi göra detta till en fantastisk säsong.
För närvarande erbjuder vi spel mot ordinarie greener med slagmatta från tee, semiruff och fairway. Aktuell banstatus hittar du löpande på denna sida >>
Och vill du läsa om vilka lokala regler och tävlingsvillkor som gäller för 2021 hittar du dessa via denna länk >>
Gunnar Mueller

Information från Wistrand Golf

Juniorvinterträning
Vinterträningen för juniorer är igång igen. Träningstiderna hittar ni här >>
Har du inte varit med i juniorträningen innan så hör av dig till info@wistrandgolf.se så ser vi till att ni kommer in i rätt grupp.
Sommarlovsläger för juniorer
V.29 (20-23/7) och V.30 (27/7-30/7) tisdag-fredag kl.13-17 kommer vi ha sommarens juniorläger! Från ca 6 år, flera olika grupper beroende på ålder och hur långt man kommit i sin golf. Pris: 1500 kr/vecka. Anmälan här eller via mail till info@wistrandgolf.se. Uppge namn, personnummer (10 siffror), hcp (om man har något), adress, mobilnummer och e-mail. Sista anmälan den 16/7 respeltive 23/7 med reservation för att det kan bli fullbokat innan.
151134663_4049298935104225_1381496146937488898_o

Klubbchefen har ordet

Det var mycket information i dagens nyhetsbrev och precis som nyhetsbrevet så händer det mycket på klubben nu. Hela köket på Lilla Vik restaurangen byggs om och vi hoppas vara klara med arbetet till påsken. Vi är har även fullt upp med att förbereda oss inför säsongen. Covid sätter nya krav på oss och vi vet inte vad som väntar bakom nästa hörn. Det jag dock vill försäkra er om är att vi gör allt för att göra klubben och banorna så säkra och tillgängliga för er som möjligt. Många undrar när vi kommer ta väck slagmattorna och tillåta bilar. Vädret kommer alltid vara den styrande faktorn i detta fallet. Jag vågar inte lova något datum men om förutsättningarna med högre temperaturer tillsammans med sol och vind som gör att banorna blir torra och gräset börjar växa så ser det riktigt bra ut för en tidig start detta året. Johan som är greenkeeper håller full koll på banorna tillsammans med hela vårt team på banorna. Vi siktar på att öppna Lilla Vik den 26:e Mars.
Som sagt var det mycket information idag, är det något ytterligare ni undrar så finns vi på plats för att hjälpa er. Önskar alla en fortsatt trevlig vecka, ta hand om er så ses vi på klubben inom kort.
Med vänlig hälsning
Mikael Törnberg
Klubbchef

Kontakt och öppettider

Reception och kansli på Djupadal
Öppet måndag-fredag 09.00-14.00.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com.
Café Djupadal
Öppet alla dagar 09.00-15.30. Lunch 11.30-15.00. Obemannad kiosk Tap Inn efter hål 9 öppen alla dagar 10.00-15.30. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.
Reception och shop på Lilla Vik
Stängt, öppnar till våren. Tel: 0414-482554. E-post: info@wistrandgolf.se.
Lilla Viks Golfrestaurang
Stängt, öppnar till våren. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.
Boende och konferens på Lilla Vik
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.