×

Nyhetsbrev vecka 12

Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev vecka 12

Nyhetsbrev vecka 12

Toppbild Nyhetsbrev

Lilla Vik öppnar på fredag – banstatus

På fredag den 26 mars öppnar vår andra 18-hålsbana – Lilla Vik. Även receptionen/shopen på Lilla Vik öppnar den 26 mars. Både på Djupadal och Lilla Vik spelar vi fortfarande med obligatorisk slagmatta från tee, semiruff och fairway. Slagmattor finns att köpa på Djupadal. Golfbilar är från och med den 23 mars tillåtna på båda banorna. Aktuell banstatus hittar du som vanligt här >>

Fortsatt stopp för tävlingsverksamhet

Sedan den 1 mars 2021 avråder Folkhälsomyndigheten starkt alla idrotter från att arrangera tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Tills vidare är SGF:s starka rekommendation därför att inte genomföra någon tävlingsverksamhet i Golfsverige. Undantag är tävlingar som faller inom RF:s och SGF:s definition av yrkesmässig idrott (se nedan). SGF har också beslutat att inte arrangera några förbundstävlingar (A- och B-tävlingar) förutom de tävlingar som faller inom definitionen yrkesmässig idrott. Inga tävlingar registreras heller i SGF Golf Ranking.
Uppdatering den 22 mars: SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott är förlängt och gäller nu till och med den 18 april. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. Nytt beslut kommuniceras måndag den 29 mars.
Läs mer här >>

Menyn för vecka 12

Denna veckas meny och andra smakfulla erbjudanden från våra restauranger hittar du som vanligt på denna sida >>
Djupadal v12

Information från Wistrand Golf

Golfshopen öppnar på fredag den 26 mars
Shopen på Lilla Vik öppnar för säsongen fredagen den 26 mars samma dag som vi öppnar golfbanan på Lilla Vik. Shopen är fylld med årets klubbnyheter från Titleist, Callaway, Ping och Cobra. Vårens klädnyheter är på plats för golf i alla tänkbara väder! Boka gärna in en custom fitting så får du prova ut klubbor tillsammans med Andreas eller Philip Lektionspriser >>
Dam- och herrträningen startar vecka 16
Vår populära Dam- och herrträning fortsätter som tidigare år med 16 tillfällen. Anmäl er i god tid så att ni får den grupp som ni önskar. Information om träningen hittar ni här Dam- och herrträning >>
Juniorträning och padelträning startar vecka 16 respektive vecka 18
Juniorträningen är riktad till alla som är mellan 4 och 21 år. För nya juniorer går det alltid bra att komma och prova på någon gång. Grupperna är indelade efter ålder och hur långt man har kommit i sin golfutveckling. Juniorträningen går igång vecka 16 och Golfkul går igång vecka 18. Padelträning för juniorer i två olika grupper går igång vecka 18. Mer information och tider hittar ni här Juniorträning >>
Nybörjarkurs
Känner ni någon som är intresserad av att börja spela golf så startar första Nybörjarkursen i grupp lördagen den 10 april. Privat upplägg går vi igång med löpande under hela året. Mer info i länken: Börja spela golf >>
Öppettider i receptionen/shopen på Lilla Vik
Vi kommer fr.o.m. fredag hålla receptionen/shopen på Lilla Vik öppet vardagar 09.00-15.00 och lördagar och söndagar samt helger 09.00-14.00.
Anmälan till kurser >>
Wistrand Golf
thumbnail_IMG_3368

Kontakt och öppettider

Reception och kansli på Djupadal
Öppet måndag-fredag 09.00-14.00. Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com.
Café Djupadal
Öppet alla dagar 09.00-15.30. Lunch 11.30-15.00. Obemannad kiosk Tap Inn efter hål 9 öppen alla dagar 10.00-15.30. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.
Reception och shop på Lilla Vik
Öppet fr.o.m den 23 mars – vardagar 09.00-15.00 och lördagar och söndagar samt helger 09.00-14.00. Tel: 0414-482554. E-post: info@wistrandgolf.se.
Lilla Viks Golfrestaurang
Stängt, öppnar strax. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.
Boende och konferens på Lilla Vik
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com.