×

Nyhetsbrev vecka 13

Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev vecka 13

Nyhetsbrev vecka 13

Toppbild Nyhetsbrev

Tio månader med klubbchef Mikael Törnberg

Det har nu gått tio månader sedan Mikael Törnberg officiellt tillträdde som klubbchef på Österlens Golfklubb. På rekordtid har Micke, som de flesta kallar honom, satt sig in i klubbens alla verksamhetsdelar. Via oräkneligt antal möten och samtal har han inte bara lärt känna medlemmar och personal utan också en del gäster.
Båda våra 18-hålsbanor, Lilla Vik och Djupadal, är nu öppna för spel utan slagmattor. Men vilka är nyheterna på banorna, och hur går det egentligen för Österlens Golfklubb? Dags för en avstämning med klubbchefen. Läs mer här >>
DSC_5602

Info från restaurangerna inför påsken!

Lilla Vik
Restaurangens kök har under vintern renoverats och det är ännu inte helt färdigställd. Detta leder till vissa förseningar i öppnandet av restaurangen. Eftersom vi idag inte riktigt vet när alla maskiner och kylar i köket kommer att vara igång har vi valt att under påskhelgen låna en vedeldad pizzaugn. Vi serverar pizza på innergården långfredag-annandag påsk mellan 11.30-15.00!
Kiosken på Lilla Vik öppnar på onsdag den 31 mars klockan 09.00. Vi erbjuder korvar, smörgåsar, fikabröd samt varma och kalla drycker. Kiosken på Lilla Vik håller därefter öppet alla dagar mellan 09.00-16.00.
Djupadal
Vi fortsätter att serveras dagens lunch uppe på Café Djupadal mellan 11.30-15.00 alla dagar.
Kiosken Tap Inn håller öppet 09.00-16.00 alla dagar.
Vi ser med spänning fram emot årets säsong, det nya köket och alla gäster som redan bokat in sig för att komma till vår fantastisk golfklubb. Nu hoppas vi på att solen skiner på oss i påsk och att vi alla ska få en fantastiskt säsong. Välkommen!

Båda banorna öppna utan restriktioner

Båda våra banor, Lilla Vik och Djupadal, är nu öppna utan restriktioner. Detta betyder att du inte längre behöver slagmatta och att dina rundor är hcp-grundande. Golfbilar är tillåtna på båda banorna. Aktuell banstatus hittar du som vanligt här >>

Fortsatt stopp för tävlingsverksamhet

Sedan den 1 mars 2021 avråder Folkhälsomyndigheten starkt alla idrotter från att arrangera tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Tills vidare är SGF:s starka rekommendation därför att inte genomföra någon tävlingsverksamhet i Golfsverige. Undantag är tävlingar som faller inom RF:s och SGF:s definition av yrkesmässig idrott (se nedan). SGF har också beslutat att inte arrangera några förbundstävlingar (A- och B-tävlingar) förutom de tävlingar som faller inom definitionen yrkesmässig idrott. Inga tävlingar registreras heller i SGF Golf Ranking.
Uppdatering den 29 mars: SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott är förlängt och gäller nu till och med den 25 april. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. Nytt beslut kommuniceras tisdag den 5 april.
Läs mer här >>

Menyn för vecka 13

Denna veckas meny och andra smakfulla erbjudanden från våra restauranger hittar du som vanligt på denna sida >>
Djupadal v13

”Birdiemaskinen” Wistrand 6:a i Easton Golf Spring Tour på Sjöbo GK

Easton Golf Spring Tour är en proffstävling i golf som under mars arrangeras på Ystad GK, Sjöbo GK och Tegelberga GK. Österlens GK:s 15-åring William Wistrand var inbjuden som reserv till deltävling nummer två som den 25-26 mars avgjordes på Sjöbo GK. Läs mer här >>

Kontakt och öppettider

Reception och kansli på Djupadal
Öppet vardagar 09.00-14.00. Från och med den 6 april öppet vardagar 08.00-16.00 samt lördag, söndag och helgdag 08.00-14.00.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com
Café Djupadal
Öppet alla dagar 09.00-15.30. Lunch mellan 11.30-15.00. Kiosken Tap Inn efter hål 9 öppen alla dagar 09.00-16.00. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Reception och shop på Lilla Vik
Öppet vardagar 09.00-15.00. Lördag, söndag och helgdagar 09.00-14.00. För lektionsbokning maila info@wistrandgolf.se
Lilla Viks Golfrestaurang
Öppnar inom kort. Servering av pizza under påsken.
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Boende och konferens på Österlens GK – Lilla vik
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com