×

Snart lapp på luckan

Kommentarer inaktiverade för Snart lapp på luckan

Snart lapp på luckan

Ida Hornwall är destinationsansvarig och ansvarar för klubbens konferens- och boendebokningar. Konferenserna på Lilla Vik ligger såklart på is nu under pandemin men när det gäller golfpaket- och boendebokningar upplever klubben ett sällan skådat tryck. Idas mobil ringer och ringer och bokningsförfrågningarna rasar in via mejl. Några enstaka boendealternativ sista helgen i april och strödagar (måndag-fredag) vissa veckor under våren är lediga. I övrigt är i princip hela sommarhalvåret redan fullbokat – snart lapp på luckan alltså.

Det som vi förra våren befarade skulle bli ett uselt år för golfpaket och boendebokningar blev istället ett riktigt bra år. I år ser bokningsläget ännu bättre ut.

”Vi håller en hög nivå på banor, mat och service”

– Det är superkul! Midsommar är fullbokat. Hela juli likaså. Sista helgen i april finns något kvar och endast ett par strödagar (måndag-fredag) vissa veckor under våren är lediga. Under juli bokas det mest veckouthyrning och före och efter högsäsong är det våra golfpaket som lockar, säger Ida Hornwall.

Hur förklarar du denna succé, vi lägger ju i princip noll kronor på marknadsföring?

– Vi håller en hög nivå på banor, mat och service och har under flera år byggt vidare på klubbens varumärke. Våra besökare är nöjda och vill återkomma eller så rekommenderar dom sina vänner att komma till oss. Svårigheten att resa utomlands nu under pandemin gör att många golfare upptäcker de svenska banorna istället, avslutar Ida Honwall.

Golfpaketen på Österlens Golfklubb hittar du på denna sida >> Vi har även valt ut ett antal  boendeanläggningar som vi samarbetar med. Du hittar dessa alternativ på denna sida >>