×

Bildspecial: Värmeslaget

Kommentarer inaktiverade för Bildspecial: Värmeslaget

Bildspecial: Värmeslaget

A-klass + B-klass. Antal nettoslag. Shotgun. 9-håls kval till shoot out där de fem bästa i varje klass gjorde upp på ytterligare nio Djupadalshål. Värmeslaget, sponsrad av Cimbrishamns Rör AB och tävlingsveckans första tävling, hade ett riktigt kul och spännande upplägg.

När sista shoot out-hålet (hål 18) återstod var det Lena Ackerlen och Anders Ledskog som gjorde upp om segern. Denna gång var det Lena Ackerlen som höll nerverna mest i styr. Lena kunde defilera upp till prisbordet där hennes man tillika tävlingsledare Magnus Ackerlen väntade med segerpuss. Lena vann även närmast hål så de blev två segerpussar denna fina golfdag på Djupadal. På tredjeplats kom Tommy Eriksson. Alla resultat finns i Min Golf.

Bildcollage från tävlingen nedan. Klicka på bilderna så blir de större.