×

Imponerande sensommarprogram för damerna på Österlens GK

Kommentarer inaktiverade för Imponerande sensommarprogram för damerna på Österlens GK

Imponerande sensommarprogram för damerna på Österlens GK

Toppbild Nyhetsbrev

Utbytesgolf på Djupadal den 18 augusti

Onsdagen den 18 augusti, spelar vi utbytesgolf på Djupadal. Det är damer från Tomelilla, Ystad, Abbekås, Sjöbo, Romeleåsen och Lund som kan delta tillsammans med oss. Det är tävling som gäller, slaggolf, och sällskapsgolfen är inställd denna vecka. Utbytesgolfen är ett prisvärt sätt att komma ut och spela på andra banor. Har du lust att testa Lunds Akademiska Golfklubb, så har de sin utbytesdag den 7 september.

Seriegolf på Djupadal den 19 augusti

Seriegolfen för damer i Skånes Golfklubbar är nu igång. Torsdagen den 19 augusti spelar D 60 här hemma på Djupadal. Den 26 augusti är det dags för Kategori 2 att spela på Bokskogen. Vi håller tummarna för ”våra” tjejer.

Onsdagsgolf på Lilla Vik den 25 augusti

Vi spelar lagtävling igen, ”onsdagstävlare” och ”sällskapsgolfare” tillsammans, på Lilla Vik. Vi spelar poängbogey i lag om fyra. Var och en spelar sin egen boll som vanligt, men lagen lägger ihop sin poäng enligt följande: på par 5-hålen räknas ett resultat, det bästa, på par 4-hålen räknas de två bästa resultaten och på par 3-hålen de tre bästa resultaten. Det är kanonstart, alla startar kl 09.00 men på olika hål. Efteråt hoppas vi kunna samlas för en gemensam, enkel lunch och prisutdelning. Avgift: 100 kr. Anmälan senast den 23 augusti kl 12.00. Trevligt är att herrarna också spelar denna dag på Lilla Vik, men de börjar från andra hål och har sin egen tävling. Sök på Min Golf på ”LV Dam och Herr kanonstart”.

Tösamatch den 28 augusti

Lördagen den 28 augusti spelar vi den traditionella Tösamatchen mot Tomelilla GK. Tio töser från Österlens GK möter tio töser från Tomelilla GK i match på Lilla Vik. Anmälan på Min Golf. Obs: begränsat till tolv spelare från varje klubb, 10 + 2 reserver. Ingen avgift för Österlentöserna. Det bjuds på kaffe och smörgås.

Tisdagsgolf på Lilla Vik den 31 augusti

Tisdagsgolfen fortsätter augusti ut, sista gången blir den 31 augusti. Samling vid putting-green, Lilla Vik, kl 17:30. Efter indelning i bollar värmer vi upp lite och första bollen går ut kl 17:51. Än finns det chans för sköna, varma sensommarkvällar, så hoppas vi ses.

Damträningsdag på Djupadal den 4 september

Lördagen den 4 september kl 09.00-15.00 med Andreas och Gunnar på Djupadal.
Pris 300 kr (exklusive lunch). Tema: Det långa spelet, träning på förmiddagen och spel 9 hål efter lunch. Anmälan via Min Golf Tävlingar.
Varmt välkomna! Damkommittén och Wistrand Golf

Hemlig resa den 8 september

Onsdagen den 8 september är det äntligen dags för damernas Hemliga resa. Avresa kl 7 på morgonen med Kiviks Taxis stora, bekväma buss. Framme på resmålet bjuds vi på fika och därefter spelar vi den spännande banan. Innan det är dags för hemfärd äter vi lunch i restaurangen. Allt detta, resa, fika, greenfee och lunch, ingår i priset 500 kr. Obs: sista anmälningsdag är den 1 september. Max antal: 32, så skynda att anmäla!

Anmälan till onsdagsgolf

Onsdagen den 1 september och sedan från den 15 september och framåt tar åter den ”vanliga” onsdagsgolfen vid, Sällskapsgolf och Onsdagstävling. Anmälan är senast 2 dagar innan, på måndagen kl 12.00. Att anmälan ska ske senast 2 dagar innan, är enligt beslut i klubbens tävlingsbestämmelser. Efteranmälningar medför en hel del extra arbete att stuva om i startordningen. Vi ber er därför respektera anmälningstiden, om inte särskilda skäl föreligger.
Vi ser fram emot en fin sensommar med trevlig golf. Välkomna!
Damkommittén

Menyer och öppettider i restaurangerna

Lilla Viks Golfrestaurang – öppet alla dagar mellan 07.30-19.00.
Café Djupadal – öppet alla dagar mellan 09.00-19.00.
Smörrebröd, dagens lunch eller något från bistromenyn?
Klicka här så hittar du allt gott som finns att välja mellan på våra restauranger >>
Veckomeny 33

Kontakt och öppettider Djupadal

Reception och kansli på Djupadal
Öppet vardagar 08.00-16.00. Lördag, söndag och helgdag 08.00-14.00.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com
Café Djupadal (öppettider från och med den 1 juli)
Öppet alla dagar 09.00-19.00. Köket öppet 11.00-18.30. Smörrebröd samt varma rätter.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com
Kiosken på Djupadal
Kiosken Tap Inn på Djupadal är öppen alla dagar 09.00-16.00. Tel: 0739-738224.

Kontakt och öppettider Lilla Vik

Reception och shop på Lilla Vik samt lektionsbokning
Öppet måndag-fredag 08.00-16.00. Lördag, söndag och helgdag 08.00-14.00.
Tel: 0414-482554. E-post: info@wistrandgolf.se.
Lilla Viks Golfrestaurang (öppettider från och med den 1 juli)
Öppen alla dagar 07.30-19.00. Köket öppet 11.00-18.30. Dagens lunch och bistromeny.
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Kiosken på Lilla Vik
Kiosken på Lilla Vik är öppen alla dagar 07.30-19.00.
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Boende och konferens på Lilla Vik
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com