×

Nyhetsbrev vecka 6

Kommentarer inaktiverade för Nyhetsbrev vecka 6

Nyhetsbrev vecka 6

Toppbild Nyhetsbrev

Nybörjarkurs med Wistrand Golf

Känner du någon som är intresserad av att börja spela golf? Vi erbjuder både nybörjarkurs privat och i grupp!
  • Nybörjarkurs privat
    Denna kan man gå igång med hela året och nu börjar vi inomhus i studion på Djupadal.
  • Nybörjarkurs i grupp
    Första nybörjarkursen för året går igång lördagen den 9 april kl.13.00-16.00
Mer information, kursens tider och prisuppgifter finner ni på hemsidan – Börja spela golf på Österlens Golfklubb >> Anmälan via mail till info@wistrandgolf.se

Öppnare vyer på Lilla Viks sjätte hål

Vyerna ut över Östersjön från Lilla Viks sjätte green är som bekant enastående, rent av magiska, men tänk dig att du redan från tee ser havets glitter. En medlem i bankommittén tipsade Sten Alm från Frivilliga arbetsgruppen om visionen.
Läs mer här >>
09A460F2-C454-4DA2-92BC-53098C7093D8_1_201_a

Nyheter från restaurangen

Nytt lunchupplägg på Café Djupadal Från och med den 31 januari serverar Café Djupadal lunchen på ett lite annorlunda sätt. Det kommer finnas tre rätter varje dag, kött, fisk och vegetariskt och en av dessa rätter kommer bytas ut varje dag. På så sätt får vi större variation i köket och framför allt större variation för våra gäster. Bröd, kaffe och sött efter maten ingår fortfarande och priset är som vanligt 135 kr/person (20 % rabatt med medlemskort). Ni hittar hela veckans menyer på vår hemsida och längre ner i detta nyhetsbrev.
Ny automat på Tap Inn Det står en ny automat på Tap Inn som vi fyllt upp med lite av varje som man kan köpa efter nio. Det finns tydliga instruktioner på automaten om hur den fungerar och dessutom håller lokalen öppet så att man har möjligheten att gå in och värma sig. Skulle ni ha något problem med automaten så är ni välkomna att säga till i restaurangen så hjälper vi er! Ni betalar i automaten med vanligt bankkort.

Välkommen till klubbhuskvällen den 22/2

Vi försöker igen och hoppas att pandemin har lugnat ner sig så att årets första klubbhuskväll kan genomföras tisdagen den 22/2 kl 18.00 på Djupadal! Då kommer systrarna Alexandra och Madeleine Nilsson att berätta om sitt arbete. De driver sedan ett par år tillbaka företaget Nilssons på Orelund där bl a Gröna Butiken ingår med egenodlad frukt, bär och grönsaker. Dessa två unga kvinnor utsågs förra året till ”Årets unga företagare i Simrishamn”.
Vi inleder kvällen med en enkel måltid och därefter berättar Alexandra och Madeleine om sitt arbete.Pris: 150 kr/person. Anmälan och betalning görs som vanligt via Min Golf.Önskemål om specialkost mejlas till info@osterlensgk.com Välkommen med Din anmälan och betalning senast den 17/2. Begränsat antal platser!Varmt välkomna!Klubb och medelmskommittén

Följ med på årets klubbresa till Kullahalvön den 12-13 maj!

Första dagen spelar vi på Mölle GK. Här bjuds vi på en bana som är belägen mitt i Kullahalvöns naturreservat och där havet återfinns på båda sidorna. Det är en bana som belönar kreativitet, intuition och mod. Kvällens 2-rättersmiddag avnjuter vi på Kullagårdens värdshus där vi även kommer att tillbringa natten. Vi har 13 dubbelrum och 3 enkelrum till vårt förfogande. Resans andra dag kommer vi, efter frukost, att spela på St Arilds golfbana som endast ligger 10 min bort med bil från Mölle GK. St Arilds har en helt annan karaktär och layout med breda fairways som slingrar sig djärvt mellan idylliska småsjöar och trädholmar. Banan är vackert insprängd i naturen och rik på fågelliv.
Mer info i länkarna nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=C8–xEjPVYw
www.starild.se
www.kullagardenswardshus.se
Vi tar oss dit med egen bil och träffas kl 12.00 vid Kullagårdens Wärdshus för information, utdelning av scorekort etc. Första starttid på Mölle GK är kl 12.30. Beräknad restid drygt 2 tim. Det finns möjlighet att äta lunch vid ankomst. Kostnad: 2 300 kr/person (inkl spel på Mölle GK och St Arilds samt 2-rätters middag, boende och frukost på Kullagårdens Wärdshus)
Anmälan och betalning så snart så snart som möjligt via Min Golf dock senast den 1 april. OBS! Ange i Din anmälan önskemål om enkelrum, specialkost, golfbil och om Du önskar äta lunch ankomstdagen. Begränsat antal platser så först till kvar gäller!
Hjärtligt välkommen med Din anmälan!
Klubb och medlemskommittén Kontaktpersoner Helena Meerits hiameerits@hotmail.com
Pontus Ekström, tävlingsledare, osterlensgolfklubb@hotmail.se

Aktuell banstatus

På hemsidan under Aktuell banstatus hittar du även information som förklarar varför det under vissa vinterperioder är olämpligt att spela på ordinarie greener. Läs mer här >>
Översikt vecka 6

Kontakt och öppettider Djupadal

18-hålsbanan på Djupadal
Öppen. Provisoriska greener och obligatorisk slagmatta.
Reception och kansli på Djupadal
Öppet vardagar 09.00-14.00.
Tel: 0414-412550. E-post: info@osterlensgk.com
Café Djupadal
Öppet alla dagar 09.00-15.30, lunch 11.30-15.00.
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Kiosken på Djupadal
Stängd för säsongen. Tel: 0739-738224.

Kontakt och öppettider Lilla Vik

18-hålsbanan på Lilla Vik
Stängd för säsongen.
Shop på Lilla Vik samt lektionsbokning
Öppet enligt överenskommelse. Lektionsbokning via mejl.
Tel: 0414-482554. E-post: info@wistrandgolf.se.
Lilla Viks Golfrestaurang
Stängd för säsongen.
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Kiosken på Lilla Vik
Stängd för säsongen. Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com
Boende och konferens på Lilla Vik
Tel: 0414-27000. E-post: info@osterlensgk.com