Idag den 19 oktober 2020 har vi börjat lufta/hålpipa fairway på Lilla Vik. Det är endast hål 5, 6, 11 och 12 som kommer att göras i detta skede. Resterande hål på Lilla Vik kommer att ske när vi stänger banan den 20:e November. Anledningen att vi måste göra dessa hålen nu är för att de har störst behov och bör göras innan det blir för dyigt i marken.

Djupadal kommer att luftas när den är stängd mellan den 2-19 november. Lilla Vik luftas när banan stängs den 20 november.

Varför luftar vi ?

Det vi gör är att vi gör hål i gräsytan för att öka mängden syre i jorden. Luftning är avgörande för gräsmattans välmående eftersom utan syre kommer gräsmattan och marken lida av packning och som ett resultat kommer gräset ha svårigheter att överleva och bli svagt, vilket gör att ogräs, mossa och sjukdomar kan ta grepp.

Från och med den 19 oktober gäller lägesförbättring på finklippta delen av spelfältet på alla banor.

Vänligen kratta efter dig när du lämnar bunkern. Antigen gör du det med kratta, sko eller klubba men bunker skall återställas för allas upplevelse. Det är tyvärr en återkommande punkt som vi möts av ute på banan att man kommer till en bunker som inte är krattad. Nu hjälps vi åt för att behålla den bästa golfupplevelsen även under hösten.

Djupadal 18 hål

Banan på Djupadal är öppen med ordinarie greener och ordinarie tee. Golfbilar är tillåtna.
Banan på Djupadal samt Café Djupadal håller stängt 2-19 november och öppnar igen den 20 november.

Lilla Vik 18 hål

Banan på Lilla Vik (ordinarie greener, ordinarie tee och tillåtet med golfbilar) samt Lilla Viks Golfrestaurang håller öppet fram till och med den 19 november då både banan och restaurangen stänger för säsongen.

Korta Vik (korthålsbana 6 hål)

Korta Vik är öppen året runt med sex utmanande hål.

Padelbanor

På Lilla Vik hittar du våra båda padelbanor som är öppna året runt förutsatt att aktuellt väderläge tillåter spel.