Våra banor på Österlens Golfklubb

Vi strävar efter att hålla våra banor öppna under så stora delar av året som möjligt och då erbjuda spel mot ordinarie greener. Vid t.ex. frost eller banarbeten på greener gäller spel mot provisoriska greener eftersom det då inte är tillåtet att varken spela in mot eller beträda de ordinarie greenerna. Spel mot provisoriska greener eller då banan är stängd p.g.a. frost kommuniceras via skylt på första tee, och av personalen i receptionen då den är öppen. Banstatus för respektive bana hittar du nedan.

Din ankomstregistrering gör du enkelt i appen MGBokning. På Djupadal, i entrén till klubbhuset, finns dessutom en terminal där du kan registrera din ankomst.

Djupadal 18 hål

Banan på Djupadal, driving rangen, övningsgreener samt övningsområdet är öppet. Obligatorisk slagmatta gäller. Från och med måndagen den 29 november är inte längre golfbilar tillåtna. Vid frost är det inte tillåtet att spela in mot, eller beträda, de ordinarie greenerna. Det är givetvis inte tillåtet att gå ut på banan innan de bokningsbara tiderna då banpersonalen arbetar på banan. Bokning av starttider görs via Min Golf. Läs mer här >>

Lilla Vik 18 hål

Banan på Lilla Vik, övningsgreener samt övningsområdet har stängt för säsongen. Rangen är öppen så länge det inte är frost.

Korta Vik (korthålsbana 6 hål)

Korta Vik är öppen året runt med sex utmanande hål. Bokning av starttider görs via Min Golf. Läs mer här >>

Padelbanor

På Lilla Vik hittar du våra båda padelbanor (dubbelbanor utomhus) som är öppna året runt förutsatt att aktuellt väderläge tillåter spel. Tidsbokning via appen Playtomic.