På Österlens golfklubb vill vi att du ska känna dig riktigt välkommen. Det ska vara en naturlig plats att återvända till – om och om igen. En underbar destination för alla livsnjutare med en varm och välkomnande atmosfär där maten är en stor del av upplevelsen, oavsett om det är efter en dag på banan, efter vandringen eller om du bara besöker Österlen för den vackra plats det är.

På Österlens golfklubb finns boende i lägenheter (Lilla Vik) och ställplatser (Djupadal) för husbilar och husvagnar. På Lilla Vik har vi vår hotellverksamhet med boende, mat, massage och mycket annat för att du ska få en rolig och avkopplande vistelse. En pitch från första tee – en chip från nians green – granne med Lilla Viks Golfrestaurang ligger skånelängorna med lägenheter där du vilar upp dig inför morgondagens golfspel, vandring, padelmatch eller andra äventyr. 

Lägenheternas 80 kvm är fördelade på två våningar. I markplan finns badrum med dusch och toalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På övre plan finns sovrum med varierande antal sängplatser (max sex personer) samt toalett. Alla lägenheter har också en uteplats där du kan med fördel sitter under ljumma sommardagar och stjärnklara nätter. På innergården finns boulebana samt schack och intill restaurangen hittar du utomhuspoolen och padelbanorna.

Banan på Lilla Vik är en parkbana med seaside-karaktär som passar alla golfare. Här finns också korthålsbana och träningsområden för golfare. Banan på Djupadal är en kuperad hedlandsbana med spännande layout i fantastisk miljö. Här har vi ett nybyggt träningsområde, range och möjlighet att spela året om.

Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen!

På Lilla Vik finns även ypperliga möjligheter att arrangera möten i våra konferenslokaler. Lunch, middag och frukost äter du i vår omtyckta golfrestaurang som ligger i samma fastighet som konferenslokalerna.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: info@osterlensgk.com