Varmt välkommen till Österlen!

På Österlens golfklubb vill vi att du ska känna dig riktigt varmt välkommen. Det ska vara en naturlig plats att återvända till – om och om igen. En underbar destination för alla livsnjutare med en varm och välkomnande atmosfär där maten är en stor del av upplevelsen, oavsett om det är efter en dag på banan, efter vandringen eller om du bara besöker Österlen för den vackra plats det är.

Lägenheter med paket alternativt självhushåll, eller ställplats?

På Lilla Vik bor du i bekväma lägenheter och på Djupadal erbjuder vi ställplatser för husbilar och husvagnar. Vi erbjuder övernattning i lägenheter (golfpaket alternativt självhushållning), mat, massage och mycket annat för att du ska få en rolig och avkopplande vistelse. En pitch från första tee – en chip från nians green – granne med Lilla Viks Golfrestaurang ligger skånelängorna med lägenheterna där du vilar upp dig inför morgondagens golfspel, vandring, padelmatch eller andra äventyr på Österlen. Lägenheternas 80 kvm är fördelade på två våningar. I markplan finns badrum med dusch och toalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På övre plan finns sovrum med varierande antal sängplatser (max sex personer) samt toalett. Alla lägenheter har en egen uteplats där du med fördel sitter under ljumma sommardagar och stjärnklara nätter. På innergården finns en boulebana samt schack och intill restaurangen hittar du utomhuspoolen och padelbanorna. Via Österlen.se, VisitYstadÖsterlen och Kiviks Turism hittar du fler boendealternativ.

Två 18-hålsbanor, korthålsbana, övningsområden och padelbanor

Banan på Lilla Vik är en parkbana med seaside-karaktär som passar alla golfare. Här finns också range, korthålsbana och träningsområden för golfare. Banan på Djupadal är en kuperad hedlandsbana med spännande layout i fantastisk miljö. Här har vi ett nybyggt träningsområde samt range som är öppen året runt.

Konferera på Österlens GK

På Lilla Vik finns även ypperliga möjligheter att arrangera möten i våra konferenslokaler. Lunch, middag och frukost äter du i vår omtyckta golfrestaurang som ligger i samma fastighet som konferenslokalerna. Vi ser fram emot att ta hand om dig, välkommen med din förfrågan!

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: info@osterlensgk.com