Café Djupadal och kiosken Tap Inn har stängt för säsongen och öppnar igen våren 2019.

Café Djupadals spanska smaker 

Luta dig tillbaka i de bekväma cafémöblerna runt den öppna spisen. Smutta på espressomaskinens nybryggda Johan Nyström-kaffe – Österlens bästa? Eller sätt dig vid ett av lunchborden och njut av lunchbuffén. Oavsett om du är hängiven golfare eller nyfiken besökare som bara vill fika innan nästa utflyktsmål på Österlen har Café Djupadals gröna och sköna miljö blivit en naturlig och välkomnande samlingspunkt.

Det gröna, maten och idrotten

Klubbhuset är invändigt ombyggt och har målats i gröna toner. Vår kökschef Felix Lorenzo kommer från Spanien vilket självklart innebär en spansk inriktning av utbudet. Här hittar du spanska traditionella rätter som paella, tapas och gazpacho. Vi använder oss i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror och precis runt knuten i Vik finns Orelund där vi hämtar tomater, paprika och chili – hörnstenar i den spanska matlagningen. Frukten plockar vi från golfbanans fruktträd och dyker sedan upp i kreativa och smakfulla bakverk i caféutbudet. Maten håller genomgående en modern och hälsosam inriktning. Vi vill nämligen att våra gäster och medlemmar håller sig pigga och glada och presterar bra på och utanför golfbanan. Det gröna, maten och golfen som idrott hör ihop.

Kiosken Tap Inn

Efter nio hål är du välkommen in i Tap Inn, vår kiosk där du hittar förfriskningar och lättare måltider. Fyll på energidepån så att du orkar hålla koncentrationen uppe resterande nio hål.

Privat fest på Djupadal?

Café Djupadals ombonade lokaler är som gjorda för festligheter – bröllopsfest, firmafest eller annan sammankomst. Hyr hela lokalen och låt vår personal sätta samman en lockande festmeny. Ett komplett cateringupplägg kan vi givetvis även leverera till den adress du önskar. Hör av dig med din förfrågan, de flesta önskemål går att lösa.

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: restaurang@osterlensgk.com