Information om vår damverksamhet på klubben

VÄLKOMMEN ATT SPELA SÄLLSKAPSGOLF

Alla spelar nu sällskapsgolf och vi spelar på torsdagar under vintern. Kalendarium

Så här går det till:
– Du anmäler dig på Min Golf.
– Ingen avgift.
– Vill du spela 9 hål, skriver du det i kommentarsfältet.
– Vi lottar bollarna och du får besked via din mail.
– Du för själv din score och även de andras scorer i bollen (för att kunna registrera).
– Ta reda på din markörs golf-id.
– Registrera din rond, obs detta är frivilligt, men rekommenderas.

Här hittar du snart information om 2021 års aktiviteter!

Information säsongen 2020

I veckan kom det positiva beskedet från Folkhälsomyndigheten att Idrottssverige nu kan öppna upp för tävlingar, förutsatt att man är försiktig och håller avstånd förstås.
Detta medför att vi startar upp tävlingar på onsdagar och även börjar med Tisdagsgolfen igen.

TISDAGSGOLFEN
Börjar tisdagen den 16 juni. Samling kl. 17:30 utanför klubbhuset på Lilla Vik. Ingen föranmälan krävs. Tänk på att HÅLLA AVSTÅND! Vi delar in i bollar och spelar 9 hål, om du har en markör kan du välja att registrera din rond. Jämna veckor är tisdagsgolfen både för damer och herrar och ojämna veckor är tisdagsgolfen för damer.

ONSDAGSGOLFEN
Vi har nu 6 onsdagar på rad spelat ”Damer Sällskapsgolf” och kan glädja oss åt att denna aktivitet har lockat fler damer att delta. Själva kärnan i Damer Sällskapsgolf är precis lik de traditionella onsdagstävlingarna, dvs vi spelar trevlig och inspirerande golf tillsammans med, såväl nya som gamla, bekanta. Men vi tävlar inte. Detta tilltalar flera av våra golfsystrar och detta ska vi naturligtvis fortsätta med. Samtidigt finns det flera som längtar efter att tävla, som vill ha den extra spänning som det innebär. Därför ska vi också ta upp tävlingen på onsdagar med start den 17 juni.

Från den 17 juni kan du välja mellan två olika aktiviteter på onsdagar:

Damer Sällskapsgolf: Du anmäler dig och blir lottad, ingen tävling, ingen avgift, du registrerar själv din score efteråt.

Damer Onsdagstävling: Du anmäler dig och blir lottad, tävling, avgift 50 kr, din rond kommer att registreras av tävlingsledare. Priser i form av värdebesked att användas i restaurang eller shop.

Facebook
Kom ihåg att kolla facebookgruppen Damer Österlens Golfklubb. Här kan du hitta golfkompisar på andra tider. Är du inte medlem där än? Leta upp gruppen på Facebook och ansök om medlemskap, så fixar vi det.

Känn dig varmt välkommen att delta i våra aktiviteter på Österlens Golfklubb!

Hälsningar

Damkommittén