Information om vår damverksamhet på klubben – varmt välkomna

I veckan kom det positiva beskedet från Folkhälsomyndigheten att Idrottssverige nu kan öppna upp för tävlingar, förutsatt att man är försiktig och håller avstånd förstås.
Detta medför att vi startar upp tävlingar på onsdagar och även börjar med Tisdagsgolfen igen.

TISDAGSGOLFEN
Börjar tisdagen den 16 juni. Samling kl. 17:30 utanför klubbhuset på Lilla Vik. Ingen föranmälan krävs. Tänk på att HÅLLA AVSTÅND! Vi delar in i bollar och spelar 9 hål, om du har en markör kan du välja att registrera din rond. Jämna veckor är tisdagsgolfen både för damer och herrar och ojämna veckor är tisdagsgolfen för damer.

ONSDAGSGOLFEN
Vi har nu 6 onsdagar på rad spelat ”Damer Sällskapsgolf” och kan glädja oss åt att denna aktivitet har lockat fler damer att delta. Själva kärnan i Damer Sällskapsgolf är precis lik de traditionella onsdagstävlingarna, dvs vi spelar trevlig och inspirerande golf tillsammans med, såväl nya som gamla, bekanta. Men vi tävlar inte. Detta tilltalar flera av våra golfsystrar och detta ska vi naturligtvis fortsätta med. Samtidigt finns det flera som längtar efter att tävla, som vill ha den extra spänning som det innebär. Därför ska vi också ta upp tävlingen på onsdagar med start den 17 juni.

Från den 17 juni kan du välja mellan två olika aktiviteter på onsdagar:

Damer Sällskapsgolf: Du anmäler dig och blir lottad, ingen tävling, ingen avgift, du registrerar själv din score efteråt.

Damer Onsdagstävling: Du anmäler dig och blir lottad, tävling, avgift 50 kr, din rond kommer att registreras av tävlingsledare. Priser i form av värdebesked att användas i restaurang eller shop.

NATIONELL DAMDAG på ÖSTERLENS GK 2020 spelas som DAMERNAS SÄLLSKAPSGOLF

Onsdagen den 8 juli på Lilla Vik Löpande start från kl. 09:00

Avgift: 365 kr (ingår 100 kr för inköp i restaurang eller shop). Medlemmar betalar 100 kr.

Spelform: Vi har ingen tävling med prisutdelning, men vi vill ge er alla en chans att komma och spela på vår underbara bana Lilla Vik, till ett mycket bra pris: 365 kr, då ingår en check på 100 kr att användas i vår prisade restaurang eller den välsorterade shopen. Anmälan: Sker på Min Golf senast den 6 juli kl.12.00

I år är vi alla vinnare på Österlens GK den 8 juli!

VARMT VÄLKOMNA!
Damkommittén ÖsGK

FACEBOOK
Kom ihåg att kolla facebookgruppen Damer Österlens Golfklubb. Här kan du hitta golfkompisar på andra tider. Är du inte medlem där än? Leta upp gruppen på Facebook och ansök om medlemskap, så fixar vi det.

Känn dig varmt välkommen att delta i våra aktiviteter på Österlens Golfklubb!

Hälsningar
Damkommittén

Damkommittén