Greenfee

Bokning av starttider och golfbilar görs via Min Golf. Läs mer här >>
Vid spel 36 hål samma dag betalar du ordinarie greenfee för första rundan + 200:- (100:- för juniorer) för förbokad andra runda, oavsett bana. Fri avbokning fram till tre timmar före bokad starttid.

På vintern spelar vi med obligatorisk slagmatta på både tee och fairway, samt tee enligt röda och gula markeringar. Ordinarie greener när vädret tillåter. Vid frost är det givetvis inte tillåtet att beträda greenområdena. De vars starttider påverkas av frost eller dimma har företräde på banan, de som har väntat längst får gå ut först.

Golfbil och golfvagn

  • Golfbil – gäster 350:- (heldag 450:-).
  • Golfbil – medlemmar 200:- (heldag 300:-). Säsongshyra 3500:-.
  • Vagn 50:-. Säsongshyra: 750:-.
  • Elvagn: 100:-.

Nyckelutlämning till golfbil som bokas efter det att receptionen har stängt med starttid efter receptionen har stängt och innan receptionen öppnar kan vi dessvärre inte administrera.

Rabatter

Gäst som bokar spel tillsammans med medlem erhåller 10 % rabatt (gäller samtliga spelare i hela bollen, 1-3 gäster). Rabatten gäller på ordinarie pris och alla tider, dock ej på 9 håls greenfee. Juniormedlem kan inte ge rabatt till senior men seniormedlem kan ge rabatt till junior. Lägsta greenfee är 250:-.

Medlemmar i Sydpoolen erhåller 25 % rabatt under vardagar (ej under juli) på dagens ”högsta” greenfee. Medlemmar i Bokskogens GK, Kristianstad GK, Elisefarm GK, Wäsby GK och Ystad GK erhåller 25 % rabatt alla dagar. Lägsta greenfee seniorer 300:-, juniorer 100:-

Introkort/PGA/SGA

Gäst med någon form av introduktionskort har möjlighet att spela fritt en gång per år på någon av våra banor. Du föranmäler ditt önskemål minst två dagar före ankomst till info@osterlensgk.com. Spel på introduktionskort gäller inte vid deltagande i tävling eller i samband med företagsgolf eller golfpaket.

Stängd reception?

Österlens GK är en kontantfri klubb vilket innebär att annan betalning gäller för såväl greenfee, mat och dryck som övriga artiklar.
Djupadal – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i entrén till klubbhuset.
Lilla Vik – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i klubbrummet i shopen.

Nyckelutlämning till golfbil som bokas efter det att receptionen har stängt med starttid innan receptionen öppnar kan vi dessvärre inte administrera.
Receptionens öppettider hittar du här >>

Övrig information

Receptionens personal har rätt att sätta ihop tvåbollar till fyrbollar när efterfrågan är hög på starttider. Medlemmar och gäster som förbokat sin starttid anmäler sig alltid personligen i receptionen eller via telefon senast 15 minuter före start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Spelare som inte avbeställer sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd. Hjärtstartare finns uppsatt i klubbhuset på Djupadal på väggen mitt emot receptionen och på Lilla Vik i klubbrummet i shopen.