Greenfee

Bokning av starttider och golfbilar görs via Min Golf. Läs mer här >>
Vid spel 36 hål samma dag betalar du ordinarie greenfee för första rundan och 200:- (100:- för juniorer) för andra rundan, oavsett bana. Fri avbokning fram till tre timmar före bokad starttid.

Rabatter

Gäst som bokar spel tillsammans med medlem erhåller 10 % rabatt (gäller samtliga spelare i hela bollen, 1-3 gäster). Rabatten gäller på ordinarie pris och alla tider, dock ej på 9 håls greenfee. Juniormedlem kan inte ge rabatt till senior men seniormedlem kan ge rabatt till junior. Lägsta greenfee är 300:-.

Medlemmar i Sydpoolen erhåller 25 % rabatt under vardagar (ej under juli) på dagens högsta greenfee. Medlemmar i Bokskogens GK, Kristianstad GK, Elisefarm GK och Ystad GK erhåller 25 % rabatt på dagens högsta greenfee (gäller alla dagar).
Lägsta greenfee seniorer 300:-, juniorer 100:-. Korthålsbanan Korta Vik juniorer 50:- upp till 12 år och därefter 150:-. 

Golfbil och golfvagn

  • Golfbil 18 hål. Gäster 400:- (heldag 600:-). Medlemmar 200:-.
  • Golfbil 9 hål. Gäster 300:-. Medlemmar 200:-.
  • Golfbil korthålsbanan Korta Vik. Gäster 300:-. Medlemmar 200:-.
  • Golfvagn: 50:- (samma pris gäller för gäster och medlemmar).
  • Elvagn 18 hål: 100:- (samma pris gäller för gäster och medlemmar).
  • Elvagn 9 hål: 75:- (samma pris gäller för gäster och medlemmar).
  • Säsongshyra av golfbil 3800:-.
  • Säsongshyra av vagn 750:-.

Nyckelutlämning till golfbil som bokas efter det att receptionen har stängt med starttid efter receptionen har stängt och innan receptionen öppnar kan vi dessvärre inte administrera.

Observera att du måste ha B-körkort för att framföra golfbil och att samma alkohol- och drogregler gäller som för bilkörning på allmänna vägar.

Introkort/PGA/SGA

Gäst med någon form av introduktionskort har möjlighet att spela fritt en gång per år på en av våra banor. Du föranmäler ditt önskemål minst två dagar före ankomst till info@osterlensgk.com. Spel på introduktionskort gäller inte vid deltagande i tävling eller i samband med företagsgolf eller golfpaket.

Stängd reception?

Österlens GK är en kontantfri klubb vilket innebär att annan betalning gäller för såväl greenfee, mat och dryck som övriga artiklar.
Djupadal – betala via golf.se. Information finns i entrén till klubbhuset.
Lilla Vik – betala via golf.se. Information finns i klubbrummet i shopen.

Nyckelutlämning till golfbil som bokas efter det att receptionen har stängt med starttid innan receptionen öppnar kan vi dessvärre inte administrera.
Receptionens öppettider hittar du här >>

Övrig information

Receptionens personal har rätt att sätta ihop tvåbollar till fyrbollar när efterfrågan är hög på starttider. Medlemmar och gäster som förbokat sin starttid anmäler sig alltid personligen i receptionen eller via telefon senast 15 minuter före start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Spelare som inte avbeställer sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd. Hjärtstartare finns uppsatt i klubbhuset på Djupadal på väggen mitt emot receptionen och på Lilla Vik i klubbrummet i shopen.