Greenfee 2019

Under vintersäsongen erbjuder vi reducerad greenfee, 300:-, alla dagar, alla tider.

Greenfee för 2019 hittar du här: Greenfeeavgifter översikt 2019

Djupadal är öppen med obligatorisk slagmatta på både tee och fairway samt tee enligt röda och gula markeringar. Ordinarie greener när vädret tillåter. Vid frost är det inte tillåtet att beträda greenområden. De vars starttider påverkas av frost eller dimma har företräde på banan, de som har väntat längst får gå ut först.

Vid spel 36 hål samma dag betalar du ordinarie greenfee + 200:- för förbokad andra runda (100:- för juniorer). Vid spel på olika banor tillkommer alltid 200:- (100:- för juniorer).

Lilla Vik är stängd för säsongen och öppnar den 25 mars.

Gästrabatt

Gäst som bokar spel tillsammans med medlem (en gäst/medlem) erhåller 100:- rabatt (senior mot senior). 50:- rabatt gäller för gäst som spelar med medlem senior mot junior och junior mot junior. Juniormedlem kan inte ge rabatt till senior. Gäller ej 9-hålsgreenfee eller rabatt på rabatt. Lägsta greenfee är 250:-.

Introduktionskort/PGA/SGA

Gäst med någon form av introduktionskort har möjlighet att spela fritt en gång per år på någon av våra banor – endast efter föranmälan hos vår klubbchef: gustav.andersson@osterlensgk.com och bokning minst två dagar innan ankomst. Kortet gäller inte vid deltagande i tävling eller i samband med företagsgolf eller golfpaket.

Hyra av golfbil och golfvagn 2019

Gäster (vecka 1-26 + vecka 33-52):
måndag-torsdag 250:-, heldagshyra 350:-.
fredag-söndag 350:-, heldagshyra 450:-.

Gäster (vecka 27-32):
måndag-söndag 350:-, heldagshyra 450:-.

Medlemmar (samma pris året runt):
Alla dagar 200:-, heldagshyra 300:-.
Säsongshyra 3100:-.

Vagn (samma pris året runt): 50:-.

Övrig information

Spelare med hcp 36+ har möjlighet att spela tillsammans med medlem som har officiellt hcp. Receptionens personal har rätt att sätta ihop tvåbollar till fyrbollar när efterfrågan är hög på starttider. Medlemmar och gäster som förbokat sin starttid anmäler sig i receptionen personligen eller via telefon senast 15 minuter för start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Spelare som inte avbeställer sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd.

Information till våra gäster – när receptionen är stängd
Djupadal – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i entrén till klubbhuset.
Lilla Vik – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i klubbrummet i shopen.
Österlens GK är en kontantfri klubb vilket innebär att annan betalning gäller för såväl greenfee som övriga artiklar.

Hjärtstartare finns uppsatt i klubbhuset på Djupadal på väggen mitt emot receptionen och på Lilla Vik i klubbrummet invid shopen.