Greenfee 2019

Greenfee för 2019 hittar du när du klickar på denna länk: Greenfeeavgifter översikt 2019 >>

Vid spel 36 hål samma dag betalar du ordinarie greenfee + 200:- för förbokad andra runda (100:- för juniorer). Vid spel på olika banor tillkommer alltid 200:- (100:- för juniorer).

Under vintersäsongen erbjuder vi reducerad greenfee, 300:-, alla dagar, alla tider. Vintertid spelar vi med obligatorisk slagmatta på både tee och fairway samt tee enligt röda och gula markeringar. Ordinarie greener när vädret tillåter. Vid frost är det inte tillåtet att beträda greenområdena. De vars starttider påverkas av frost eller dimma har företräde på banan, de som har väntat längst får gå ut först.

Gästrabatt

Gäst som bokar spel tillsammans med medlem (en gäst/medlem) erhåller 100:- rabatt (senior mot senior). 50:- rabatt gäller för gäst som spelar med medlem senior mot junior och junior mot junior. Juniormedlem kan inte ge rabatt till senior. Gäller ej 9-hålsgreenfee eller rabatt på rabatt. Lägsta greenfee är 250:-.

Introduktionskort/PGA/SGA

Gäst med någon form av introduktionskort har möjlighet att spela fritt en gång per år på någon av våra banor – endast efter föranmälan hos vår klubbchef: gustav.andersson@osterlensgk.com och bokning minst två dagar före ankomst. Kortet gäller inte vid deltagande i tävling eller i samband med företagsgolf eller golfpaket.

Hyra av golfbil och golfvagn 2019

Gäster (vecka 1-26 + vecka 33-52): måndag-torsdag 250:-, heldagshyra 350:-. Fredag-söndag 350:-, heldagshyra 450:-.
Gäster (vecka 27-32): måndag-söndag 350:-, heldagshyra 450:-.
Medlemmar (samma pris året runt): Alla dagar 200:-, heldagshyra 300:-. Säsongshyra 3100:-.
Vagn (samma pris året runt): 50:-. Säsongshyra av vagn: 500:-.

När receptionen är stängd

Österlens GK är en kontantfri klubb vilket innebär att annan betalning gäller för såväl greenfee som övriga artiklar.
Djupadal – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i entrén till klubbhuset.
Lilla Vik – betala med Swish eller via golf.se. Information finns i klubbrummet i shopen.

Nyckelutlämning till golfbil som bokas efter det att receptionen har stängt med starttid innan receptionen öppnar kan vi dessvärre inte administrera. Öppettiderna hittar du här >>

Övrig information

Spelare med hcp 36+ har möjlighet att spela tillsammans med medlem som har officiellt hcp. Receptionens personal har rätt att sätta ihop tvåbollar till fyrbollar när efterfrågan är hög på starttider. Medlemmar och gäster som förbokat sin starttid anmäler sig i receptionen personligen eller via telefon senast 15 minuter för start. Starttid som ej bekräftats disponeras av receptionen. Spelare som inte avbeställer sin starttid eller som har anmält felaktigt antal spelare i bollen riskerar påföljd. Hjärtstartare finns uppsatt i klubbhuset på Djupadal på väggen mitt emot receptionen och på Lilla Vik i klubbrummet invid shopen.