Tävlingsbestämmelser

Lokala regler, ordningsföreskrifter och tävlingsbestämmelser >>

Ta även del av rekommendationer och riktlinjer utgivna av Svenska Golfförbundet >>

Tävlingskommittén

 

Tävlingsdags

Bästa medlemmar nu är vi i full gång med tävlingssäsongen 2022.

Ni kanske redan har sett våra fina tavlor på väggen vid kansliet på Djupadal där ni kan se vilka tävlingar som är på gång men även vilka som vunnit genomförda tävlingar.

Vi rekommenderar att du ständigt håller koll på vår tävlingskalender eftersom vi öppnar våra tävlingar efterhand som de blir kompletta med sponsorer etc.

Var och en av årets månadstävlingar har en särskild sponsor. Vi är så glada för detta och hoppas att vi kommer att få se ditt namn på startlistan!

Månadstävlingarna ingår i Order of Merit och där första pris är fyra dussin Tietlist Pro V1 bollar, andra pris tre dussin och tredje pris två dussin. Passa på att tävla och fyll bagen med nya bollar! Poängfördelning order of merit plats 1-10 (20/15/10/8/6/5/4/3/2/1)

Att tävla är ett sätt att utveckla sin golf och ett bra tillfälle att träffa nya vänner – så glöm inte att ha koll på våra tävlingar och att anmäla dig.

Att tävla är kul!

Tävlingskommittén

 

Årets stora matchturnering 2022

Denna tävling ersätter delvis Ackes Matchtävling. Acke Winquist är genom alla tider klubbens meste tävlare, tävlingsarrangör, Hole In One producent mm.

Match är Golfens ursprungliga tävlingsform. Den som inte har testat än har knappast sett en skymt av golfens unika skattkammare.

Matchandet börjar gemensamt söndagen den 8 maj på Djupadal och rullar vidare med en tänkt final under senare delen av högsommaren.

Tävlingen (matchspel) börjar med gruppspel där alla möter alla inom respektive grupp. Blir vi över 20 deltagare är alla garanterade minst 4 matcher.  Startfältet begränsas till  78. Grupperna lottas så lika som man kan dvs med så många olika handicapkategorier som möjligt i varje grupp. Från gruppspelet avancerar en eller två spelare från varje grupp till en mellangrupp eller till direkt slutspel.

Gruppindelning och information