På Lilla Vik på Österlen, i fantastisk golfmiljö bland äppelträd och greener, finns ypperliga möjligheter att arrangera möten i våra egna konferenslokaler. Två stora konferensrum och två mindre grupprum ger ditt möte flexibilitet. Lunch, middag och frukost äter du en trappa ner i vår omtyckta golfrestaurang. Eftermiddagsfikat på stranden eller efter nio hål, eller en dryckesprovning i källaren? Inga problem, det ordnar vi. En stunds spel på våra padelbanor blir ett perfekt avbrott från mötet.

Samla gänget eller familjen, boka in ledningsgruppen och njut av golfsäsongen här hos oss på Lilla Vik. Förresten, du behöver inte vara golfare för att uppskatta Lilla Viks bekväma och natursköna alternativ för boende och konferenser.

På Lilla Vik bor du i bekväma lägenheter för upp till sex personer. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning i markplan. Här i markplan finns även dusch och wc. Sovrum med varierande antal bäddar hittar du på ovanvåningen. Varje lägenhet har två ingångar, en mot innergården och en mot uteplatsen. Varma sommardagar svalkar du dig i den gemensamma utomhuspoolen. Närmare första tee, en pitch, kan du knappast bo.

Välkommen med din förfrågan!

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: konferens@osterlensgk.com