På Österlens Golfklubb och Lilla Vik finns möjligheter för möten, konferens och teambildning. Våra två konferensrum ligger på övre plan i huvudbyggnaden med utsikt över banan, äppelodlingen och innergården. Vår stora konferenslokal Astrakan rymmer 80 personer i biosittning och vår lite mindre konferenslokal Pomona rymmer 50 personer i biosittning. I anslutning till Pomona ligger även två grupprum som ger mötet flexibilitet och möjligheter. Här på konferensplanet finns även projektor, whiteboard, WiFi och toaletter. Vi skräddarsyr er vistelse efter era behov.

På bottenplanen ligger restaurangen där vi serverar frukost, fika, lunch och middagar. Restaurangen är uppdelad i rum så även här går det att sitta separat om man är upp till 30 personer.

Samla gänget eller familjen, boka in ledningsgruppen och njut av golfsäsongen här hos oss på Lilla Vik. Förresten, du behöver inte vara golfare för att uppskatta Lilla Viks bekväma och natursköna alternativ för boende och konferenser.

Aktiviteter på anläggningen
Här finns Padelbanor, boulebanor och inte minst golfbanor. Två 18-hålsbanor samt en korthålsbana och övningsområden där vi lätt sätter ihop en femkamp. Skåneleden går precis utanför så varför inte ta och följ den en sträcka med en picknickkorg utmed havet. Vill du ha något mer stillsamt finns möjlighet till dryckesprovningar, massage eller njut av en stund i bastun.

Boendet på Österlens GK
På Lilla Vik bor du i bekväma lägenheter för upp till sex personer. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning i markplan. Här i markplan finns även dusch och wc. Sovrum med varierande antal bäddar hittar du på ovanvåningen. Varje lägenhet har två ingångar, en mot innergården och en mot uteplatsen. Varma sommardagar svalkar du dig i den gemensamma utomhuspoolen. Närmare första tee, en pitch, kan du knappast bo.

Dagkonferens 8.00 – 17.00
Ankomstfika – smörgås och kaffe/te
Dagens Lunch – sallad, bröd, varmrätt, vatten och kaffe
Eftermiddagsfika – frukt, kaka, kaffe/te

Konferenslokal anpassad efter antal deltagare
Anteckningsmaterial
Vatten, frukt och sött

Pris: 475 kr/person exklusive moms

Dygnskonferens lunch – eftermiddagskaffe

Lunch – sallad, bröd, varmrätt, vatten och kaffe
Eftermiddagsfika – Frukt, kaka, kaffe/te
Trerättersmeny

Boende i lägenheter om tre sovrum/lägenhet

Frukostbuffé – från kl 8.00

Lunch – sallad, bröd, varmrätt, vatten och kaffe
Eftermiddagsfika – Frukt, kaka, kaffe/te
Konferenslokal anpassad efter antal deltagare
Anteckningsmaterial
Vatten, frukt och sött

Pris: 1695 kr/person exklusive moms

Välkommen med din förfrågan!

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: konferens@osterlensgk.com