Lilla Viks Golfrestaurang

På Lilla Viks Golfrestaurang tillagas vällagad mat av våra omtyckta kockar. Restaurangerna på Österlens golfklubb blev utsedd till 2019 års bästa golfkrog i klubbens egna regi. Basen ligger i den svenska husmanskosten men med inspiration och smaker från många av världens delikata hörn. I möjligaste mån använder vi lokalt producerade råvaror efter säsong.

Smutta på espressomaskinens nybryggda Lavazza eller slå dig ner vid ett av lunchborden och vänta på att bli serverad. När vädret bjuder till har du fin vy ut över 9:ans green från restaurangens uteplats i söder. Vi erbjuder även mat för avhämtning samt catering.

Det gröna, maten och idrotten

Vi använder oss i möjligaste mån av lokalt odlade råvaror och precis runt knuten i Vik finns grönsaksproducenten Orelund där vi hämtar bland annat tomater, paprika och chili. Frukten plockar vi från golfbanans fruktträd och dyker ibland upp i kreativa och smakfulla bakverk i vårt restaurangutbud. Vi strävar efter att hålla en hälsosam inriktning i våra menyer. Vi vill nämligen att våra gäster och medlemmar håller sig pigga och glada och presterar bra på och utanför golfbanan. Det gröna, maten och golfen som idrott hör ihop.

Privat fest på Lilla Vik?

Lilla Viks konferenslokaler är perfekta för festligheter – bröllopsfest, firmafest eller annan sammankomst. Hyr hela lokalen och låt vår personal sätta samman en lockande festmeny. Ett komplett cateringupplägg kan vi givetvis även leverera till den adress du önskar. Hör av dig med din förfrågan, de flesta önskemål går att uppfylla.

Kontakt och bokning
Telefon: 0414-270 00
E-post: info@osterlensgk.com