Ställplatser på Djupadal

Med lugnt läge, bedårande östersjövy och en putt från klubbhuset och parkeringsplatsen på Djupadal erbjuder vi sex ställplatser med el för husbilar och husvagnar. Observera att det inte finns ställplatser på vår andra bana Lilla Vik.

Detta ingår
El från stolpe och tillgång till dusch och toalett i dam- och herromklädningsrummen i källaren i vårt klubbhus mellan 06.00-21.00. Ingången till källaren finns i klubbhusets norra gavel och är också öppen mellan 06.00 och 21.00. Handdukar ingår och finns under handfatet i omklädningsrummen. Toaletter finns även i klubbhusets entré som även den är öppen mellan 06.00-21.00. Dricksvatten finns på sidan av muren vid klubbhusets södra gavel samt innan första tee. Vi kan dessvärre inte erbjuda tankning av husbilens eller husvagnens vattentank.

Ingen får vistas i klubbhuset mellan 21.00 och 06.00 då klubbhuset är larmat!

Pris och bokning

Pris: 150:-/dygn om du i samband med övernattningen har betalat greenfee på någon av Österlens Golfklubbs golfbanor eller padelbanor. Har du inte betalat starttid för golf eller padel är priset 300:-/dygn. Bokning av ställplats: info@osterlensgk.com

Incheckning

Incheckning tidigast 14.30 i golfklubbens reception. Samtliga platser är onumrerade. Vid ankomst då receptionen är stängd väljer du själv en av de lediga platserna.

Utcheckning och betalning

Utcheckning samt betalning gör du senast 14.00 i receptionen. Är receptionen obemannad betalar du med swish till nummer: 1235690540 och anger det namn bokningen är gjord i.