Med lugnt läge, bedårande östersjövy och en putt från klubbhuset och parkeringsplatsen på Djupadal erbjuder vi sex ställplatser med el för husbilar och husvagnar. Observera att det inte finns ställplatser på vår andra bana Lilla Vik.

Pris: 100:-/dygn om du i samband med övernattningen har betalat greenfee på på någon av Österlens Golfklubbs golfbanor eller padelbanor. Har du inte betalat greenfee är priset 250:-/dygn.

Detta ingår: El från stolpe, och tillgång till dusch och toalett i dam- och herromklädningsrummen i källaren i vårt klubbhus mellan 06.00-21.00. Ingången till källaren finns i klubbhusets norra gavel och är också öppen mellan 06.00 och 21.00. Handdukar ingår och finns under handfatet i omklädningsrummen. Toaletter finns även i klubbhusets entré. Dricksvatten finns på sidan av muren vid klubbhusets södra gavel. Vi kan dessvärre inte erbjuda att fylla upp vattentanken på husbilen/husvagnen.

Incheckning: Incheckning tidigast 14.30 i receptionen. Samtliga platser är onumrerade. Vid ankomst då receptionen är stängd väljer du själv en av de lediga platserna.
Utcheckning och betalning: Utcheckning samt betalning gör du senast 14.00 i receptionen.

Ingen får vistas i klubbhuset mellan 21.00 och 06.00 då klubbhuset är larmat!

Vi hoppas du får en trevlig vistelse här på Österlen – välkommen!

Bokning av ställplats: info@osterlensgk.com