Lilla Viks golfrestaurang, vecka 40
öppet alla dagar 08.30-19.00

Till och med den 4 oktober har vi öppet för middagar alla dagar för bordsbokning.

Alla rätter går bra att tag sig med eller äta här! Vi har glest mellan borden och en luftig miljö. Dagens lunch serveras även uppe på Café Djupadal och det är samma dagens rätt i båda restaurangerna.

Lilla Viks golfrestaurang, vecka 41

Lilla Viks golfrestaurang´s
Bistro Meny

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyer samt öppettider. Några dagar under hösten är tyvärr redan fullbokade.

Café Djupadal öppet alla dagar 9.00-16.00

Vi servar olika smörgåsar, paj och fika bröd. Dagens lunch finns från 11.30, här serveras samma dagens som nere på Lilla Viks Golfrestaurang. Veckans vegetariska erbjuds för tillfället dessvärre inte uppe på Djupadal, men andra vegetariska alternativ finns.

Meny Café Djupadal

Kioskerna på Österlens GK

Efter nio hål är du välkommen in i våra kiosker där du hittar förfriskningar och lättare måltider. Fyll på energidepån så att du håller koncentrationen uppe hela rundan.

I kiosken Tap Inn på Djupadal väljer du mellan varma och kalla mackor, korv i bröd och hemmagjorda vårrullar. Drycker: läsk, vatten, folköl och kaffe.

I kiosken på Lilla Viks Golfrestaurang väljer du mellan mackor och korv i bröd. Drycker: läsk, vatten, öl och kaffe. Självbetjäning gör att du snabbt är ute på banan igen.

Linus Middagskasse – erbjudande från Lilla Viks Golfrestaurang!

Under perioden fr.o.m. 22/6 – 30/9 kommer vi inte erbjuda middagskassar.